Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΤΕΛΕΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΟΥ ΓΑΜΟΥ

ΤΕΛΕΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΟΥ ΓΑΜΟΥ

Σεπτέμβριος 16, 2018 10:44 μμ A+ / A-

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Να ζήσετε παιδιά!!!

ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΟΙ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  & ΣΟΦΙΑ

«Ο ΓΑΜΟΣ μας είναι υπόθεση μιας ώρας και μιας ζωής.

Για μια ώρα θέλουμε να σας έχουμε κοντά μας, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:00 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση Σωτήρος, Καλλιθέα.

Για μια ζωή θέλουμε να μας συντροφεύουν οι ευχές σας για ευτυχία, χαρά και αγάπη.

Κωνσταντίνος & Σοφία».

Αυτό ήταν το μήνυμα – κάλεσμα της πρόσκλησης των δύο παιδιών της Καλλιθέας, του Κωνσταντίνου και της Σοφίας και εκατοντάδες ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν και έγιναν μάρτυρες στην ανταλλαγή όρκων αγάπης και αφοσίωσης των δύο εκλεκτών συνδημοτών μας.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και η Σοφία Χαλικιοπούλου, ενώθηκαν, χθες το απόγευμα του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου 2018 με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Κουμπάροι, οι Βασιλική Μόλαση και ο Χρήστος Μπουτσιβάλης.

Ο άψογος στολισμός της Εκκλησίας, τα χαρούμενα πρόσωπα όλων, η τέλεση του μυστηρίου από τον Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Λαοδικείας, κ.κ. Θεοδώρητο, πλαισιωμένου, όχι μόνο από το σύνολο των Ιερέων του λαμπρού Οίκου του Θεού, του Προϊσταμένου Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίου Νάκου, του Αρχιμανδρίτη π. Σισώη Σκάρκου, του Πρωτοπρεσβύτερου π. Βασιλείου Χριστοδούλου, αλλά και άλλων Ιερέων, συνέθεταν ένα υπέροχο σκηνικό, όπου τη θέση στην αγωνία και την προσμονή του γαμπρού στα σκαλιά του Ιερού Ναού, πήρε η χαρά και η υπερηφάνεια, όταν παρουσιάστηκε η απαστράπτουσα νύφη, η οποία έκλεψε τα βλέμματα όλων των παρευρισκομένων.

Μία ώρα αργότερα, ο διακαής πόθος των δύο νέων να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, είχε γίνει, πλέον, πραγματικότητα. Η χαρά στα πρόσωπα των δύο νέων ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη και την χαρά τους μοιράστηκαν βέβαια, πολλοί συγγενείς και εκλεκτοί φίλοι.

Οι υπερήφανοι γονείς, η μητέρα του γαμπρού Άννα Παπαδοπούλου, οι γονείς και ο αδερφός της νύφης, ο Σπύρος, η Σπυριδούλα και ο Αρίστος Χαλικιόπουλος, οι πολυπληθείς συγγενείς τους, ξεχωριστοί φίλοι, όπως ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, τα σχεδόν σύσσωμα μέλη του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου και οι Επίτροποι του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, καθώς και πολυπληθείς συνομίλικοι φίλες και φίλοι του νέου ζευγαριού.

Μετά το πέρας της γαμήλιας τελετής, παρατέθηκε δεξίωση σε γνωστή αίθουσα δεξιώσεων στο Μοσχάτο, στο ύψος της λεωφόρου Πειραιώς, εκεί όπου το κέφι, ο χορός και το τραγούδι, κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Να ζήσετε παιδιά, με πολλούς και καλούς απογόνους!!!

Ακολουθούν, ένα μικρό βιντεάκι από τη στιγμή της άφιξης  της απαστράπτουσας νύφης στον Ιερό Ναό, αλλά και μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την ένωση του ζευγαριού.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΤΕΛΕΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΟΥ ΓΑΜΟΥ Reviewed by on . ΓΑΜΟΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Να ζήσετε παιδιά!!! ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΟΙ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  & ΣΟΦΙΑ «Ο ΓΑΜΟΣ μας είναι υπ ΓΑΜΟΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Να ζήσετε παιδιά!!! ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΟΙ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  & ΣΟΦΙΑ «Ο ΓΑΜΟΣ μας είναι υπ Rating: 0
scroll to top