Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 14, 2023 5:46 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12/2023 ΣΤΙΣ 16:00, ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΔΩΡΑ & ΓΛΥΚΑ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας (Λυκούργου 270), προσκαλεί τους συνδημότες μας στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου, μεθαύριο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, και από ώρα 16.00 έως 20:00, με χειροποίητες δημιουργίες, δώρα και γλυκά.

Για την διοργάνωση του bazaar, οι γονείς των μικρών μαθητών και μαθητριών, για έναν ολόκληρο μήνα εργάστηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν χειροποίητα στολίδια, ημερολόγια, γλυκίσματα και πολλά άλλα.

Στο bazaar θα βρείτε ακόμη, χριστουγεννιάτικες κατασκευές από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, βιβλία, παιχνίδια, ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα και πολλά άλλα δώρα για όλους.
Παράλληλα, με το bazaar θα πραγματοποιηθεί και η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά του σχολείου, όπου οι μαθητές του τμήματος Χορωδίας και Θεατρικού παιχνιδιού, θα παρουσιάσουν μέσα από την δική τους εκδοχή, την «Φρικαντέλα», ενώ το τμήμα Μοντέρνου Χορού του Συλλόγου, θα παρουσιάσει μια χορευτική παράσταση HipHop.
Η φετινή γιορτή θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτι, όπου animateur θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους για να αποχαιρετήσουν όλοι οι παριστάμενοι μαζί, το χρόνο που φεύγει με ένα μεγάλο χαμόγελο!.
Το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνεται με σκοπό τα έσοδα να προσφερθούν για τη βελτίωση των  συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μέσα στο σχολικό χώρο

Η καλαίσθητη Πρόσκληση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Χριστουγεννιάτικο Bazaar ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12/2023 ΣΤΙΣ 16:00, ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΔΩΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Χριστουγεννιάτικο Bazaar ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12/2023 ΣΤΙΣ 16:00, ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΔΩΡΑ Rating: 0
scroll to top