Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΚΡΥΣΤΑΛΙΤΣΑ»

ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΚΡΥΣΤΑΛΙΤΣΑ»

Σεπτέμβριος 18, 2018 7:30 μμ A+ / A-

ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΚΡΥΣΤΑΛΙΤΣΑ»

Τελέστηκε ο πατροπαράδοτος Αγιασμός

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΜΕ κάθε επισημότητα τελέστηκε, σήμερα το πρωί της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου 2018, ο πατροπαράδοτος Αγιασμός στον Ενοριακό Παιδικό Σταθμό «Κρυσταλίτσα», ο οποίος λειτουργεί, με ευθύνη και μέριμνα των Πατέρων του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας, επί της οδού Κρέμου 145.

Τα λιλιπούτεια, αγόρια και κορίτσια, που ήδη φοιτούν στον Σταθμό, αλλά και τους γονείς και κηδεμόνες τους, υποδέχονταν εγκάρδια, τόσο ο Πρόεδρος του  Παιδικού Σταθμού – κόσμημα για την πόλη μας, Αρχιμανδρίτης π. Σισώης Σκάρκος, όσο και η Διευθύντρια και το διδακτικό Προσωπικό, και όλοι οδηγούνταν στον ιδιαίτερα καλαίσθητο και ασφαλή αύλειο χώρο.

Μετά από λίγη ώρα, τις χαρούμενες φωνές των μικρών αγοριών και κοριτσιών, αλλά και τις συνομιλίες των μεγαλυτέρων, διέκοψε η στεντόρεια φωνή του Προέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας, Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίου Νάκου, ο οποίος, αφού πρώτα τέλεσε τον Αγιασμό (πλαισιούμενος από τον Πατέρα Σισώη Σκάρκο), στη συνέχεια απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.

Ευχήθηκε προς όλους καλή σχολική χρονιά, εξέφρασε την χαρά του που τέλεσε τον Αγιασμό, μετέφερε τις ευχές του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Θεοφιλέστατου Επισκόπου Θεσπιών, κ.κ. Συμεών, ενώ τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός, ότι αισθάνθηκε πάρα πολύ υπερήφανος όταν σε πρόσφατο έλεγχο που έγινε από το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς, μία κυρία που εργάζεται σ’ αυτό, του εκμυστηρεύτηκε ότι η “Κρυσταλίτσα” συγκαταλέγεται στους τρεις καλύτερους Παιδικούς Σταθμούς της Ελλάδος!!!

Ακολούθως, σύντομο χαιρετισμό προς τους παριστάμενους, απηύθυνε και η Διευθύντρια του Σταθμού Κα Γεωργία Χαλιλοπούλου, ενώ ο  Αρχιμανδρίτης π. Σισώης Σκάρκος, ζήτησε απ’ όλους να τηρήσουν την τάξη,  έτσι ώστε να προσκυνήσουν τον Σταυρό και να ευλογηθούν από τον Πατέρα Ειρηναίο.

Τους χαιρετισμούς, τόσο του Πατέρα Ειρηναίου, όσο  και της Διευθύντριας του Παιδικού Σταθμού, μπορείτε να τους δείτε και να τους ακούσετε, στο βίντεο που ακολουθεί.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι μετά και το πέρας  της ευλογίας όλων των παρισταμένων, προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα και αναψυκτικά, ενώ οφείλουμε να ομολογήσουμε το γεγονός, ότι όλες τις φορές που έχουμε την τύχη να επισκεφθούμε τον συγκεκριμένο Ενοριακό Παιδικό Σταθμό, πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα το γεγονός, ότι όχι μόνο λάμπει από καθαριότητα, αλλά και το ότι τηρούνται σχολαστικά όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφαλείας.

Καλή σχολική χρονιά και από εμάς.

Φωτογραφίες: Αναστάσιος Κ. Ράντος & Αρίστος Σ. Χαλικιόπουλος.

  

  

  

  

  

  

  

ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΚΡΥΣΤΑΛΙΤΣΑ» Reviewed by on . ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΚΡΥΣΤΑΛΙΤΣΑ» Τελέστηκε ο πατροπαράδοτος Αγιασμός Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ κάθε επισημό ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΚΡΥΣΤΑΛΙΤΣΑ» Τελέστηκε ο πατροπαράδοτος Αγιασμός Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ κάθε επισημό Rating: 0
scroll to top