Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 14, 2023 6:29 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Η ώρα της Ορκωμοσίας έφτασε!!!

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. Κ. ΑΣΚΟΥΝΗ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Η ΜΕΓΑΛΗ στιγμή της ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου κ. Κώστα Ασκούνη, καθώς και των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων που εξελέγησαν από τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023, έφτασε!!!.

Την προσεχή Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12 το μεσημέρι, το Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου), αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά, τόσο από τους νεοεκλεγέντες Αιρετούς, καθώς και από τους συγγενείς και φίλους τους, όσο και από ενδιαφερόμενους συνδημότες μας, οι οποίοι σίγουρα θα θέλουν να παραστούν στην κορυφαία στιγμή, όχι μόνο αυτή της Ορκωμοσίας, αλλά και της αυτή της υπογραφής του σχετικού Πρακτικού.

Η είσοδος, φυσικά, θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η πρόσκληση του νέου Δημάρχου κ. Κώστα Ασκούνη.

Στιγμιότυπο από την Ορκωμοσία των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αυτό είχε προκύψει από τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2002 και πάλι στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η ώρα της Ορκωμοσίας έφτασε!!! ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. Κ. ΑΣΚΟΥΝΗ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Η ΜΕΓΑΛΗ στιγμή της ορκωμοσίας του νέου ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η ώρα της Ορκωμοσίας έφτασε!!! ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. Κ. ΑΣΚΟΥΝΗ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Η ΜΕΓΑΛΗ στιγμή της ορκωμοσίας του νέου Rating: 0
scroll to top