Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 14, 2018 1:00 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 Αγιασμός σε τμήματά του

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ, χθες το απόγευμα της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου 2018 στο γήπεδο του πάρκου Άθλησης και Αναψυχής του Δήμου μας, ο πατροπαράδοτος Αγιασμός  του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας.

Παρουσία  του Προέδρου κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλου, πάμπολλων ποδοσφαιριστών από τα τμήματα ανδρών και υποδομής, ποδοσφαιριστριών από το γυναικείο τμήμα,  Εφόρων και Προπονητών, αλλά και γονέων και κηδεμόνων, τον Αγιασμό τέλεσε ο Πατέρας Αντώνιος, ο οποίος, στη συνέχεια, ευλόγησε όλα τα παριστάμενα μέλη της οικογένειας του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού συλλόγου της πόλης μας.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του ιστορικού Φοίνικα Καλλιθέας, κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους παριστάμενους, ευχήθηκε καλή αθλητική σεζόν, με υγεία στο σύνολο των μελών, καθώς και καλή πρόοδο στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές που παρέστησαν.

Ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας, προς τα μέλη της αγαπημένης μας “πράσινης” ομάδας,  πρωτίστως υγεία και ακολούθως, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με πάμπολλες προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες.

  

  

  

  

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Αγιασμός σε τμήματά του ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ, χθες το απόγευμα της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρί ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Αγιασμός σε τμήματά του ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ, χθες το απόγευμα της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρί Rating: 0
scroll to top