Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 13, 2018 10:20 πμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τελέστηκε ο πατροπαράδοτος Αγιασμός

ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΑΝ και οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη από τις 3 Σεπτεμβρίου 2018, χθες το απόγευμα της Τετάρτης 12 του μήνα, πραγματοποιήθηκε, στο ένα από τα δύο γηπεδάκια 5Χ5 του Ηλεκτρικού Σταθμού Ταύρου/Ελευθέριος Βενιζέλος, ο πατροπαράδοτος Αγιασμός στα τμήματα Υποδομής του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Με παρόντες τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, τους προπονητές, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες, που είχαν την χρονική εκείνη ώρα προπόνηση, αλλά και πολλούς γονείς και κηδεμόνες, τον Αγιασμό τέλεσε ο Πατέρας Αντώνιος, ο οποίος ευλόγησε το σύνολο των παρευρισκομένων.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, ο αεικίνητος Πρόεδρος κ. Σπηλιωτόπουλος, λαμβάνοντας τον λόγο, ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, στους δε λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές  και ποδοσφαιρίστριες, όλα αυριανά μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, να έχουν πρωτίστως υγεία, αλλά και καλές επιδόσεις στα σχολεία τους.

Να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας στην οικογένεια του αγαπημένου μας ποδοσφαιρικού συλλόγου Σάλας, καλή αθλητική χρονιά, με υγεία, αλλά και πολλές επιτυχίες.

  

  

  

  

  

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τελέστηκε ο πατροπαράδοτος Αγιασμός ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΑΝ και οι προπον ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τελέστηκε ο πατροπαράδοτος Αγιασμός ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΑΝ και οι προπον Rating: 0
scroll to top