Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 12, 2018 12:25 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Συναυλία Αλληλεγγύης

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 20:00, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΤΙΣ 6 Αυγούστου 2018, είχαμε δημοσιεύσει στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ρεπορτάζ σχετικό με δράση που είχε αναλάβει η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, για συγκέντρωση σχολικών ειδών που θα διανεμηθούν στα παιδιά των πληγέντων περιοχών από την καταστροφική φωτιά του περασμένου Ιουλίου στην Ανατολική Αττική.

Σε συνέχεια αυτής της δράσης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ιδιαίτερα δραστήριας Ένωσης, θα διοργανώσουν, σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας, την προσεχή Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 20:00 στην πλατεία Κύπρου, Συναυλία Αλληλεγγύης, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Λιμενικού Σώματος, αλλά και της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής.

Όπως τονίζεται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, «η εκδήλωση – συναυλία αυτή, θα ολοκληρώσει τη δράση μας για συλλογή σχολικών ειδών και, για τον λόγο αυτό, καλούμε το σύνολο των μελών της μαθητικής κοινότητας της πόλης μας, να ανταποκριθούν και να προσφέρουν, ότι μπορούν, σε σχολική ύλη, η οποία θα διανεμηθεί στα παιδιά των περιοχών της Ανατολικής Αττικής που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά, την αποφράδα Δευτέρα 23η Ιουλίου 2018».

Πρόκειται για μία πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία από τους ιθύνοντες την Ένωση, την οποία η ηλεκτρονική μας εφημερίδα αισθάνεται την υποχρέωση να στηρίξει, αναλαμβάνοντας ως χορηγός επικοινωνίας της όλης εκδήλωσης.

Να ενημερώσουμε εδώ, ότι η συλλογή σχολικών ειδών, συνεχίζεται κανονικά, με σημείο συγκέντρωσης των ειδών, τα γραφεία της Ένωσης (Ελευθερίου Βενιζέλου 156, 4ος όροφος), κάθε Τετάρτη, από 18:00 έως 20:00 και Σάββατο, από 10:00 έως 12 το μεσημέρι.

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Συναυλία Αλληλεγγύης ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 20:00, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ 6 Αυγούστου 20 ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Συναυλία Αλληλεγγύης ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 20:00, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ 6 Αυγούστου 20 Rating: 0
scroll to top