Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ»

Σεπτέμβριος 13, 2018 12:15 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ»

Εγκαίνια Εικαστικής Έκθεσης

ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ χθες το απόγευμα της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου 2018, στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου», τα εγκαίνια Εικαστικής Έκθεσης, με έργα παιδιών και εφήβων από το Εργαστήρι Τέχνης της Δέσποινας Ανδρέου.

Πάνω από 200 εκθέματα, το ένα καλύτερο από το άλλο και όλα δημιουργίες παιδιών και εφήβων, μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων και τους ταξιδεύουν σε έναν κόσμο μαγικό, γεμάτο χρώματα, φαντασία και ποικίλα θέματα.

Τους λάτρεις της Εικαστικής Τέχνης, υποδέχονταν με χαμόγελο η υπεύθυνη του Εργαστηρίου Κα Δέσποινα Ανδρέου, η οποία σε αίτημά μας να την φωτογραφίσουμε μπροστά στα εκθέματα, σεμνή, μας αρνήθηκε ευγενικά, τονίζοντας ότι πρωταγωνιστές είναι, όχι η ίδια, αλλά οι δημιουργίες των παιδιών και των εφήβων, όλων μελών του Εργαστηρίου της, που βρίσκεται επί της οδό Λασκαρίδου 80, στην πόλη μας.

Η Έκθεση θα διαρκέσει έως την προσεχή Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, με ώρες λειτουργίας, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Αξίζει να την επισκεφθείτε και να δείτε από κοντά τα αριστουργήματα που ακολουθούν.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

  

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ» Εγκαίνια Εικαστικής Έκθεσης ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ» Εγκαίνια Εικαστικής Έκθεσης ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚ Rating: 0
scroll to top