Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ»

Ιούλιος 10, 2018 10:23 μμ A+ / A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ»

Τετράωρο μουσικό ξεφάντωμα!!!

ΣΤΗΝ 1η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ 7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΤΕΤΡΑΩΡΟ μουσικό ξεφάντωμα έζησαν, χθες το απόγευμα της Δευτέρας 9 Ιουλίου 2018, όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν στην 1η εκδήλωση του νεοσύστατου Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Ελπίδα Μάνας».

Οι ιθύνοντες τον Σύλλογο με την αεικίνητη Πρόεδρο Κα Νάντια Αβιτίδου, είχαν φροντίσει από νωρίς έτσι ώστε ο αύλειος χώρος του 7ου Γυμνασίου της πόλης μας επί της οδού Ανδρομάχης 289, να είναι κατάλληλα ετοιμασμένος για να «υποδεχθεί» τους προσκεκλημένους, η ανταπόκριση των οποίων, ξεπέρασε, τελικά, κάθε προσδοκία.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους υποδέχθηκαν εγκάρδια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, με την Πρόεδρο Κα Νάντια Αβιτίδου, να δηλώνει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: «Καλησπέρα, ο Σύλλογός μας στηρίζει τις μονογονεϊκές οικογένειες και τις κακοποιημένες γυναίκες. Δυστυχώς, όσο πάει και μεγαλώνει το ποσοστό αυτό.  Προσπαθούμε με τον δικό μας τρόπο – και ελπίζουμε και εσείς να μας στηρίξετε – μαζεύουμε ρούχα, δίνουμε τρόφιμα, κάνουμε τις όποιες δυνατές ενέργειες για να βοηθήσουμε τον κόσμο, τον κόσμο αυτό που έχει πολύ μεγάλη ανάγκη και πραγματικά, πραγματικά το λέω με πολύ μεγάλη λύπη, είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό.

Γι’ αυτό, στηρίξτε μας όσο μπορείτε, θα χαρούμε. Αυτή η μας η προσπάθεια ελπίζουμε να γίνει και να επαναληφθεί».

Εκτενές απόσπασμα από τους σύντομους χαιρετισμούς των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Μετά το πέρας των σύντομων χαιρετισμών, αλλά και της παρουσίασης των επισήμων προσκεκλημένων, τη διασκέδαση όλων ανέλαβαν πρώτα τα μέλη του Κρητικού Συλλόγου Άνω Λιοσίων «η Μεγαλόνησος», τα οποία υπό την ερμηνεία του  καταπληκτικού Αντώνη Γαμπιεράκη, χόρεψαν παραδοσιακούς Κρητικούς χορούς.

Χαρακτηριστικό χορευτικό στιγμιότυπο, με τα μέλη του Κρητικού Συλλόγου Άνω Λιοσίων.

Ακολούθως και για 4 συνολικά ώρες, ακολούθησε μουσικό ξεφάντωμα με χορούς, ποντιακά και δημοτικά τραγούδια, ερμηνευμένα επίσης εκπληκτικά, από τους Σταύρο Σαββίδη και Χρήστο Θώδη, που φρόντισαν για την διασκέδαση όλων των παριστάμενων, οι οποίοι χόρεψαν με την «ψυχή» τους.

Ανάμεσα στους τυχερούς συνδημότες και συνδημότισσές μας, διακρίναμε ακόμη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλη Κωστάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρο Λασκαρίδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Κορίνα Δαμουλιάνου (και Πρόεδρο της Δημοτικής Ανωνύμου Εταιρίας Καλλιθέας), Παρασκευή Γαλίτση – Ψαρούλη, Γιώργο Κουτσογιάννη (και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) και Θεόδωρο Χαριτίδη, τον Υποψήφιο Δήμαρχο και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Παρόν και Μέλλον της Καλλιθέας», κ. Κωνσταντίνο Γρίβα, την Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας και Επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλο, Κα Βούλα Κοσμίδου, η οποία συνοδεύονταν από τον σύζυγό της και στέλεχος της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Νάσο Πρέντζα, τους κ.κ. Ιωάννη Παπαργυρίου και Κωνσταντίνο Γκιολέ, Αντιπρόεδρο και Γενικό Γραμματέα αντίστοιχα, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, τον Επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσης κ. Παναγιώτη Ντάβαρη, την Εκπαιδευτικό και Επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλο Κα Χαρίκλεια Ρόκα, αλλά και τον υποψήφιο Βουλευτή στην Β’ Περιφέρεια Αθηνών με την Ένωση Κεντρώων και γνωστό επιχειρηματία, κ. Τάκη Διαμαντόπουλο.

Παράλληλα με τη διασκέδαση, όμως, των καλεσμένων, οι ιθύνοντες τον Σύλλογο φρόντισαν έτσι ώστε να κληρωθούν και πλούσια δώρα,τα οποία μπορούν να παραλαμβάνουν οι τυχεροί από τα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Αθηνάς 64, καθημερινά, από τις 18:00 έως τις 20:00 το απόγευμα.

Να συγχαρούμε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Ελπίδα Μάνας», του οποίου έχουμε την τιμή και τη χαρά να είμαστε χορηγοί επικοινωνίας, αλλά και επίτιμα μέλη, για την καθόλα άψογα διοργανωμένη χθεσινοβραδινή εκδήλωση, αλλά ιδιαιτέρως την Πρόεδρο αυτού, Κα Νάντια Αβιτίδου, η οποία, αεικίνητη, κυριολεκτικά, κατέθεσε την ψυχή της για την επιτυχή έκβαση της όλης εκδήλωσης, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ» Reviewed by on . ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ» Τετράωρο μουσικό ξεφάντωμα!!! ΣΤΗΝ 1η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ 7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ» Τετράωρο μουσικό ξεφάντωμα!!! ΣΤΗΝ 1η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ 7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙ Rating: 0
scroll to top