Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ιούλιος 12, 2018 11:04 πμ A+ / A-

ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Cine Θερινόν

ΑΠΟ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Ι.Κ.Α., ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

ΜΙΑ νέα πολιτιστική δραστηριότητα θα ξεκινήσει στο Δήμο μας, από το προσεχές Σάββατο 14 Ιουλίου 2018.

Συγκεκριμένα, στον υπαίθριο χώρο του πρώην Ι.Κ.Α., στη συμβολή των Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων, πίσω από την πλατεία Δαβάκη, από τις 14 Ιουλίου 2018 έως και τις 26 Αυγούστου 2018, θα πραγματοποιηθεί Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Προβολών, καθώς θα λειτουργήσει ο νέος Δημοτικός καλοκαιρινός κινηματογράφος «Cine Θερινόν».

Σε μήνυμά του, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, τόνισε χαρακτηριστικά: {Με χαρά εγκαινιάζουμε έναν νέο θεσμό για την πόλη μας. Το «CINE ΘΕΡΙΝΟΝ», το νέο δημοτικό καλοκαιρινό κινηματογράφο της Καλλιθέας, που ανοίγει τις πόρτες του στις παλιές εγκαταστάσεις του  ΙΚΑ πίσω από την πλατεία Δαβάκη.

Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα, θα χαρούμε σύγχρονες ταινίες για μικρούς και μεγάλους, «σινεφίλ» αφιερώματα από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο, καθώς και τιμητικές βραδιές αφιερωμένες σε Έλληνες σκηνοθέτες.

Η λειτουργία του θερινού κινηματογράφου, δίνει αξία σε ένα χώρο που μέχρι τώρα παρέμενε  ανεκμετάλλευτος, τονώνει το κέντρο της πόλης μας και βελτιώνει την ποιότητα ζωής και την πολιτιστική δραστηριότητα στην Καλλιθέα μας}.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης, τόνισε αντίστοιχα: {Το πολιτιστικό καλοκαίρι, ένας θεσμός που καθιερώθηκε στην πόλη μας τα τρία τελευταία χρόνια, συνεχίζει να πρωτοπορεί.

Στις 14 Ιουλίου ξεκινάει το Φεστιβάλ καλοκαιρινών κινηματογραφικών προβολών.

Σαράντα (40) καλοκαιρινά βράδια με ταινίες από όλο τον κόσμο, που θα ψυχαγωγήσουν ποιοτικά μικρούς και μεγάλους.

Με αφιερώματα και σε καταξιωμένους  Έλληνες  σκηνοθέτες, αλλά και με κλασικές ταινίες του Παγκόσμιου Κινηματογράφου, φιλοδοξούμε το «Σινέ Θερινόν» να αποτελέσει μία όαση ψυχαγωγίας για τους κατοίκους της πόλης μας, αλλά και όλης της Αθήνας}.

Για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των αναγνωστών μας, παρακάτω, παραθέτουμε το πλήρες καλοκαιρινό πρόγραμμα προβολών, τόσο σε φωτογραφίες, όσο και σε PDF μορφή:

  

  

  

  

  

  

  

  

cine therino_programm

ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Reviewed by on . ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Cine Θερινόν ΑΠΟ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Ι.Κ.Α., ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ ΜΙΑ νέα πολιτιστική δραστηριότητ ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Cine Θερινόν ΑΠΟ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Ι.Κ.Α., ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ ΜΙΑ νέα πολιτιστική δραστηριότητ Rating: 0
scroll to top