Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΪΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 27, 2018 9:59 πμ A+ / A-

ΛΑΪΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Έκκληση προς τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο

ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ

ΜΕΣΩ μηνύματος, το οποίο εστάλη και προς εμάς, μέλη της Λαϊκής Χορωδίας Καλλιθέας κάνουν έκκληση προς τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, όπως μεριμνήσει για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού από το Δήμο και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν σ’ αυτόν, να δοθούν στους πληγέντες, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων.

Αυτούσιο το μήνυμα – έκκληση προς τον κ. Δήμαρχο, έχει ως ακολούθως:

“Κύριε Δήμαρχε, κάνουμε έκκληση να ανοιχτεί τραπεζικός Λογαριασμός Δήμου Καλλιθέας και τα χρήματα που θα μαζευτούν από το υστέρημά μας, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων, να δοθούν στους πληγέντες – στους έχοντες πραγματική ανάγκη, διότι η Καλλιθέα θεωρείται ένας από τους πρώτους Δήμους της προσφοράς και της αλληλεγγύης”.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον ιθύνοντα νου της Χορωδίας και χειριστή του μέσου κοινωνικής της δικτύωσης, κ. Πέτρο Παριανό, μας διαβεβαίωσε ότι είναι εφαρμόσιμη αυτή η έκκληση, αναφέροντάς μας χαρακτηριστικά και τρόπους πραγματοποίησης της (λήψεις σχετικών αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, σύσταση ειδικής επιτροπής, κ.λπ.).

Μέλη της Λαϊκής Χορωδίας Καλλιθέας.

ΛΑΪΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΛΑΪΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Έκκληση προς τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΜΕΣΩ μηνύματος, το οποίο εστά ΛΑΪΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Έκκληση προς τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΜΕΣΩ μηνύματος, το οποίο εστά Rating: 0
scroll to top