Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ Κ.Ε.Α.Τ.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ Κ.Ε.Α.Τ.

Ιούλιος 26, 2018 7:37 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ Κ.Ε.Α.Τ.

Διήμερη Πανήγυρη

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΜΕ τον προσήκοντα σεβασμό, δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, είναι οι συνδημότες μας που επισκέπτονται από χθες, τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος βρίσκεται εντός του περιφραγμένου χώρου του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, για να συμμετάσχουν στη διήμερη πανήγυρη και να προσκυνήσουν την Ιερή Εικόνα της Προστάτιδας των τυφλών Αγίας.

Χθες το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιουλίου 2018,  τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, ενώ σήμερα το πρωί της Πέμπτης 26 Ιουλίου 2018, ανήμερα της εορτής της Αγίας Παρασκευής, τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας.

Ήδη πλέον από τις 7 το απόγευμα, τελείται ο Μεθεόρτιος Εσπερινός, θα ακολουθήσει η Παράκληση προς την Αγία Παρασκευή, ενώ κατά τις 20:15, θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της, συνοδεία πιστών και της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, μέσω των οδών Σπάρτης, Λυκούργου, Σκίπη, Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου/Θησέως, Σπάρτης και επιστροφή στον Ιερό Ναό.

Η Ιερή Εικόνα της Προστάτιδας των τυφλών, Αγίας Παρασκευής.

Σήμερα το πρωί.

Σήμερα νωρίς το απόγευμα.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ Κ.Ε.Α.Τ. Reviewed by on . ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ Κ.Ε.Α.Τ. Διήμερη Πανήγυρη ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ τον προσήκοντα σεβασμό, δεκ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ Κ.Ε.Α.Τ. Διήμερη Πανήγυρη ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ τον προσήκοντα σεβασμό, δεκ Rating: 0
scroll to top