Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ιούλιος 26, 2018 9:51 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Μην προσφέρετε πλέον άλλα αγαθά”

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ

ΜΕ ανακοίνωση που απέστειλε το Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Καλλιθέας, γίνεται η προτροπή προς τους χιλιάδες συνδημότες μας, να μην αποστέλλουν πλέον άλλα είδη πρώτης ανάγκης, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες των πληγέντων από την πυρκαγιά Δήμων, ενημέρωσαν ότι οι ανάγκες τους έχουν, προς το παρόν, καλυφθεί, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει θερμά τους συμπολίτες μας εκείνους που στήριξαν την όλη προσπάθεια.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση, έχει ως ακολούθως:

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλλιθέα 25/7/2018,

Η προσφορά των πολιτών της Καλλιθέας σε είδη πρώτης ανάγκης προς τους χιλιάδες συμπολίτες μας που επλήγησαν από την πυρκαγιά είναι τεράστια και συγκινητική.

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα αγαθών, τα οποία ήδη στείλαμε στις πληγείσες περιοχές.

Η ανταπόκριση των συνανθρώπων μας υπήρξε μαζική και όπως μας ενημέρωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες των πληγέντων από την πυρκαγιά Δήμων, έχουν καταρχήν, καλυφθεί οι πρώτες ανάγκες σε είδη πρώτης ανάγκης.

Παρακαλούμε να μην προσφέρετε πλέον άλλα αγαθά, για τον σκοπό αυτό,  στην  κοινωνική υπηρεσία του Δήμου. Αν χρειαστεί συμπληρωματική βοήθεια θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Ευχαριστούμε και πάλι θερμά τους συμπολίτες μας που στήριξαν την προσπάθεια αυτή”.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "Μην προσφέρετε πλέον άλλα αγαθά" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΕ ανακοίνωση που απέστειλε ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "Μην προσφέρετε πλέον άλλα αγαθά" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΕ ανακοίνωση που απέστειλε Rating: 0
scroll to top