Δευτέρα , 13 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 28, 2018 9:01 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΩΝ

ΜΕΤΑ τη σημερινή οδυνηρή ανακοίνωση, από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας, ότι τα δίδυμα 9χρονα αγγελούδια, η  Βασιλική και η Σοφία Φιλιπποπούλου ταυτοποιήθηκαν – μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους – και αναγνωρίστηκαν ότι ήταν ανάμεσα στα 26 θύματα που βρέθηκαν σε οικόπεδο ελάχιστα μέτρα από τη θάλασσα, αλλά και από το γεγονός ότι και τα δύο αγγελούδια ήταν μαθήτριες στο 21ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας, το Προεδρείο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, εξέδωσε την κάτωθι συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς

Αυτές τις τραγικές στιγμές θλίψης, πόνου και πένθους που βιώνουν οι κάτοικοι της Αττικής δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανέναν.

Με μεγάλη  λύπη πληροφορηθήκαμε πως η τραγωδία αυτή χτύπησε και τη σχολική κοινότητα της πόλης μας με το χαμό δύο αγγελουδιών.

Χωρίς λόγια, με οδύνη συμμετέχουμε στο πένθος των συμπολιτών μας και συγκλονισμένοι εκφράζουμε, ως  Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, την αμέριστη συμπαράσταση και τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας»

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΩΝ ΜΕΤΑ τη σημερινή οδυνηρή ανακοίνω ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΩΝ ΜΕΤΑ τη σημερινή οδυνηρή ανακοίνω Rating: 0
scroll to top