Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Οκτώβριος 3, 2017 2:49 μμ A+ / A-

ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Για την έναρξη της αλιευτικής περιόδου

ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΥ στην Ιχθυόσκαλα Πειραιώς. Η έναρξη της αλιευτικής περιόδου συνοδεύεται πάντα με ειδικό εορτασμό, όπου προσκεκλημένοι  των Ελλήνων ψαράδων είναι όλοι οι καταναλωτές των προϊόντων του μόχθου τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος χιλιάδες ήσαν οι Αθηναίοι και οι Πειραιώτες, που έσπευσαν  στο Κερατσίνι, για να παρακολουθήσουν ένα υπέροχο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική, τραγούδια και χορό, να γευτούν ολόφρεσκα ψάρια, πίνοντας παραδοσιακά ποτά της αρεσκείας τους και να ξεφαντώσουν  χορεύοντας και τραγουδώντας.

Χαμόγελα, φωνές και αγκαλιές, γέλια, χαρές και αμέτρητα φιλιά, στιγμές ευχάριστες, ανθρώπινες και αξέχαστες μεταξύ  φίλων, γνωστών, αλλά και αγνώστων, που όλοι μαζί έγιναν μια μεγάλη παρέα καλοκάγαθων και ευγενών Ανθρώπων.

Φαίνεται ότι όταν οι άνθρωποι συναντιόνται τακτικά και μιλούν μεταξύ τους, όταν τρώγουν, πίνουν και διασκεδάζουν μαζί, αρχίζουν να σέβονται ο ένας τον άλλον, να εκτιμούν τις φιλίες, να γίνονται καλοπροαίρετοι, χαρούμενοι και ευγενείς.

Φαίνεται, επίσης, ότι οι θαλασσοδαρμένοι ψαράδες, γνωρίζουν κα­λύ­τερα από τον καθένα, αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που απο­τελούν τη βάση πάνω στην οποία χτίζεται το οικοδόμημα μιας κοι­νωνίας ανθρώπων. Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο πρόσφεραν, εντε­λώς δωρεάν, τα πλούσια «ελέη του Θεού», σε όλους τους φίλους τους.  

Έτσι, ανάμεσα στους φίλους, στον εορτασμό της προχθεσινής Κυριακής 1 Οκτωβρίου 2017, διακρίναμε τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας κ. Χρήστο Καπά­ταη, την Βουλευτή Β΄ Πειραιά Κα Ευαγγελία Καρακώστα, τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τον Δήμαρχο Μοσχάτου -Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου, τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Εθνι­κής Άμυνας των ΑΝ.ΕΛ. κ. Πάνο Λυριωτάκη, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛ. κ. Γιάννη Φεστερίδη, την Πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κα Σταυρούλα Μελά, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Μοίρα, την Γραμματέα της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. Καλλιθέας Κα Αθηνά Σαραντάκη και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Συντονι­στικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. Καλλιθέας κ. Μηνά Παπα­δόπουλο.

Ρεπορτάζ και Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

 

  

  

  

 

ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Reviewed by on . ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Για την έναρξη της αλιευτικής περιόδου ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΥ στην Ιχθυόσκαλα Πειραιώς. Η ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Για την έναρξη της αλιευτικής περιόδου ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΥ στην Ιχθυόσκαλα Πειραιώς. Η Rating: 0
scroll to top