Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 3, 2017 4:49 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τίμησε τη «νεολαία» της τρίτης ηλικίας

ΜΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΜΕ την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, που ως γνωστόν, εορτάζεται κάθε 1η Οκτωβρίου, ο Δήμος Καλλιθέας τίμησε τη «νεολαία» της πόλης μας, με διοργάνωση Ημερίδας, χθες το απόγευμα της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2017, στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος τους ευχαρίστησε θερμά για την μαζική παρουσία τους στην Ημερίδα.

Ακολούθως, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, η οποία, μεταξύ άλλων, έκανε εκτενή αναφορά στη σημερινή ανθρωπιστική κρίση που επικρατεί, αλλά και στα πόσα έχουν προσφέρει οι μεγαλύτερης ηλικίας συνδημότες μας για την αντιμετώπισή της, χαρακτηρίζοντάς τους, παράλληλα, ως «φωτεινά παραδείγματα» και ως «τους καλύτερους δασκάλους, που εμπνέουν όλους».

Την Κα Πάσχου, στο βήμα του ομιλητή διαδέχθηκαν ακόμη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα εποπτείας των Α’ και Δ’ Κ.Α.Π.Η. της πόλης μας κ. Ευάγγελος Ανδρεάδης, καθώς και η επίσης Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα εποπτείας των Β’ και Γ’ Κ.Α.Π.Η., Κα Ελένη Ζαφειράκη, οι οποίοι επίσης συνεχάρησαν όλους όσους παραβρέθηκαν στην Ημερίδα.

Μετά το πέρας των σύντομων ομιλιών, τον λόγο έλαβαν οι εξειδικευμένοι επιστήμονες που συμμετείχαν στην Ημερίδα, οι οποίοι με δρώμενα και εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις, ενημέρωσαν όλους τους παρευρισκόμενους για τους τρόπους προστασίας της υγείας των μεγαλυτέρων σε ηλικία ατόμων, ενώ η όλη εκδήλωση «έκλεισε» με τη Χορωδία των Κ.Α.Π.Η. της πόλης μας να τραγουδούν παλαιά αγαπημένα τραγούδια, με τα οποία χόρεψε και διασκέδασε το σύνολο των παρευρισκομένων.

Τον όλο συντονισμό της εκδήλωσης, πραγματοποίησε η Κα Νατάσα Σεφαλίδου.

Μεταξύ των πολυπληθών μεγαλύτερης ηλικίας συνδημοτών μας, διακρίναμε ακόμη, την Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας κ. Εμμανουήλ Κωστάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρο Λασκαρίδη, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Κορίνα Δαμουλιάνου (Πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Καλλιθέας) και Ανέστη Φωτόπουλο, τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Γεωργούση, τις υποψήφιες Δημοτικές Συμβούλους Κυρίες Μαρία Γαβαλά και Βούλα Κοσμίδου, καθώς και τον Ποντιακής καταγωγής Εκπαιδευτικό κ. Χάρη Πανικίδη.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τίμησε τη «νεολαία» της τρίτης ηλικίας ΜΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΕ την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τρ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τίμησε τη «νεολαία» της τρίτης ηλικίας ΜΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΕ την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τρ Rating: 0
scroll to top