Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΟΥΛΟΣ

Οκτώβριος 3, 2017 7:11 μμ A+ / A-

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΟΥΛΟΣ

Επίσκεψη για επίβλεψη

ΤΗΣ ΕΚΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί της Τρίτης 3 Οκτωβρίου 2017, τόσο ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνος Κόκουλος, για να επιβλέψουν, ιδίοις όμμασι, την έκβαση των έργων που εκτελούνται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, μπροστά και πέριξ της κεντρικής εισόδου του 3ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, πίσω από τον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Αφού έλεγξαν τον χώρο εργασιών και διαπίστωσαν ότι τα έργα με την τοποθέτηση νέων σωλήνων κάτω από το έδαφος και στο δρόμο (Μεταμορφώσεως), αλλά και στον πεζόδρομο μεταξύ του Ιερού Ναού και της πλαϊνής εισόδου του Δημοτικού, φτάνουν, σιγά – σιγά, προς την ολοκλήρωσή τους – αφού έχουν ήδη γίνει τόσο η επικάλυψη με χώμα, όσο και η επανατοποθέτηση των πλακών στον πεζόδρομο και απομένουν, πλέον, η ασφαλτόστρωση, αλλά και ο καθαρισμός του όλου χώρου από τα χώματα – αποχώρησαν.

  

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΟΥΛΟΣ Reviewed by on . ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΟΥΛΟΣ Επίσκεψη για επίβλεψη ΤΗΣ ΕΚΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ πραγματοποίησαν σήμε ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΟΥΛΟΣ Επίσκεψη για επίβλεψη ΤΗΣ ΕΚΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ πραγματοποίησαν σήμε Rating: 0
scroll to top