Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Αύγουστος 2, 2017 8:15 μμ A+ / A-

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Μία νέα Δημοτική Παράταξη στην πόλη μας

ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ email που μας εστάλη σήμερα, ενημερωθήκαμε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Καλλιθέας, κ. Κωνσταντίνο Δημητριάδη, για την ίδρυση της νέας του Δημοτικής Παράταξης, υπό τον τίτλο «Ελεύθερη Λαϊκή Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Ολόκληρο το σχετικό ενημερωτικό email, έχει ως ακολούθως:

«Εφτασε η στιγμή να μαζευτούμε Όλοι Εμείς ανεξάρτητα από τις κομματικές μας ταυτότητες και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά μια πόλη:

  • Ανθρώπινη.
  • Δημιουργική.
  • Καινοτόμα.
  • Κοιτίδα Πολιτισμού.

Απέναντι:

  • στην αντιδημοκρατική λειτουργία,
  • την αδιαφάνεια,
  • στην απαξίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης στην υποτίμηση των αναγκών των πολιτών.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Ελευθεριακή Λαϊκή Δημοκρατική Συμπαράταξη για την Καλλιθέα που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας.

Κωνσταντίνος Δημητριάδης

Υποψήφιος Δήμαρχος

Ελεύθερη Λαϊκή Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Ευχόμαστε ολόψυχα στη νέα Δημοτική Παράταξη και στον κ. Κωνσταντίνο Δημητριάδη προσωπικά, καλή επιτυχία, γιατί γνωρίζουμε ότι ως παλαιός Καλλιθεάτης, ενδιαφέρεται πραγματικά για την πόλη που μεγάλωσε και αγαπά.Ο κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης (δεξιά), σε παλαιότερη εκδήλωση του Άτλαντα Καλλιθέας.

Το νέο λογότυπο της «Ελεύθερης Λαϊκής Δημοκρατικής Συμπαράταξης».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ Reviewed by on . ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ Μία νέα Δημοτική Παράταξη στην πόλη μας ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ e-mai ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ Μία νέα Δημοτική Παράταξη στην πόλη μας ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ e-mai Rating: 0
scroll to top