Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αύγουστος 1, 2017 8:03 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«Λύθηκε» η συνεργασία με τον Δημήτρη Τσικριτέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ KAI ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΜΕ ΜΙΑ σύντομη μεν, αλλά ξεκάθαρη δε, ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του σωματείου, η Δίοικηση του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας,  του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της, έπειτα από 1 ½ και πλέον χρόνο, με τον πολύπειρο προπονητή κ. Δημήτρη Τσικριτέα, τον οποία και ευχαριστεί θερμά για την έως τώρα συνεργασία που είχαν.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση, έχει ως ακολούθως:

«Η Διοίκηση ανακοινώνει με λύπη, την λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή της Ανδρικής ομάδας Δημήτρη Τσικριτέα. Αφού υπήρξε συνάντηση μαζί του αποφασίσαμε να χωρίσουν προπονητικά οι δρόμοι μας αλλά η αμοιβαία εκτίμηση είναι δεδομένη. Η προσφορά του στην ομάδα ήταν ουσιαστική και επιτυχημένη για τις συνθήκες που υπήρχαν. Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όποια ομάδα και αν επιλέξει να πάει. Σε ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη».

Ο κ. Δημήτρης Τσικριτέας.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Λύθηκε» η συνεργασία με τον Δημήτρη Τσικριτέα ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ KAI ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΜΙΑ σύντομη μεν, αλλά ξεκάθ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Λύθηκε» η συνεργασία με τον Δημήτρη Τσικριτέα ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ KAI ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΜΙΑ σύντομη μεν, αλλά ξεκάθ Rating: 0
scroll to top