Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

Αύγουστος 3, 2017 10:56 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

Θα το μετανοιώσεις, με 5$ την ημέρα…

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ, ΩΡΑ 21:00

ΟΙ ΣΙΝΕΦΙΛ της πόλης μας, αύριο Παρασκευή 4 και μεθαύριο Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, θα έχουν την… τιμητική τους, καθώς στην πλατεία Δαβάκη, στις 21:00 και στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας, «σινεμά στις πλατείες», θα προβληθούν δύο ταινίες, άκρως ενδιαφέρουσες.

Την Παρασκευή, θα προβληθεί η ελληνική κωμική ταινία  «Θα το μετανοιώσεις», σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάκου, με τους Μάνια Παπαδημητρίου, Υβόννη Μαλτέζου, Χρήστο Στέργιογλου, Ιωάννα Τσιριγκούλη και Λένα Κιτσοπούλου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Στην επαρχία του ’80, το Μαράκι θυσιάζει τα όνειρα της εφηβείας της για μελλοντικές σπουδές και καριέρα, προκειμένου να βοηθήσει τις δύο αδελφές της να πραγματοποιήσουν τα δικά τους.

Σαραντάρα πια, ιδικτήτρια ζαχαροπλαστείου, μένει έγκυος από έναν πολύ νεότερό της άνδρα….

Το Σάββατο, θα προβληθεί η αμερικανική κωμική ταινία «Με 5$ την ημέρα», σε σκηνοθεσία Nigel Cole, με τους Christopher Walken, Alessandro Nivola, Sharon Stone και Dean Cain.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Νατ θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο της διασκέδασης και με πολύ μεγάλη όρεξη για τη ζωή! Ο γιος του Φλυν, από την άλλη πλευρά, θεωρεί ότι είναι απλά ένας αποτυχημένος καλλιτέχνης και κατά συρροή ψεύτης, που του κατέστρεψε την παιδική του ηλικία.  Ένα ταξίδι  θα είναι μια καλή ευκαιρία για να ανακαλύψει και πάλι ο ένας τον άλλο, να βγουν στην επιφάνεια θαμμένα μυστικά και να επουλωθούν οι πληγές τους…

Παρακάτω, παρατίθεται το συγκεντρωτικό πρόγραμμα των υπαίθριων προβολών, έως και το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Αυγούστου 2017.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ Θα το μετανοιώσεις, με 5$ την ημέρα… ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ, ΩΡΑ 21:00 ΟΙ ΣΙΝΕΦΙΛ τη ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ Θα το μετανοιώσεις, με 5$ την ημέρα… ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ, ΩΡΑ 21:00 ΟΙ ΣΙΝΕΦΙΛ τη Rating: 0
scroll to top