Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

Ιούλιος 13, 2017 11:08 μμ A+ / A-

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

Ανανέωση συνεργασίας με 9 καλαθοσφαιριστές

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017 – 2018

ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ Δελτίο Τύπου που εξέδωσε και μας απέστειλε ο Παναθλητικός Όμιλος Καλλιθέας Έσπερος, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του και για την επόμενη χρονιά, με 9 καλαθοσφαιριστές του.

Ολόκληρο το σχετικό Δελτίο Τύπου, έχει ως ακολούθως:

«Ο Π.Ο.Κ. Έσπερος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη περίοδο 2017-18 με τους καλαθοσφαιριστές Γιώργο Αγγελόπουλο, Άγγελο Καραγιαννίδη, Αλέξανδρο Καρλάφτη, Κλαούντιο Χαρούνι,  Γιώργο Χατζηκίδη, Νίκο Τράγο, Γιώργο Βλασσόπουλο, Στάμο Γραμματικό και Δημήτρη Πρόγκα.

Οι παραπάνω αθλητές μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν με τη φανέλα του Συλλόγου μας που συνδυάστηκε με την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου σε συνδυασμό με την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, θα είναι και φέτος πρωταγωνιστές για την ομάδα μας στο δύσκολο αυτό  πρωτάθλημα.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.
Καλή χρονιά!!!
».

 

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Reviewed by on . ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Ανανέωση συνεργασίας με 9 καλαθοσφαιριστές ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017 - 2018 ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ Δ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Ανανέωση συνεργασίας με 9 καλαθοσφαιριστές ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017 - 2018 ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ Δ Rating: 0
scroll to top