Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Ιούλιος 13, 2017 11:54 μμ A+ / A-

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Συγχαρητήρια για την άμεση αντίδραση

ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. Κ. ΚΟΚΟΥΛΟ

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μας θα πρέπει να αποδώσουμε στους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, αλλά και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνο Κόκουλο, οι οποίοι, έπειτα από καταγγελίες που δέχθηκαν από κάτοικο της περιοχής που διαμένει κοντά στην ανενεργή Παιδική Χαρά και στο εγκαταλελειμένο γήπεδο μπάσκετ – το οποίο ανήκει στο Δήμο Αθηναίων – απέναντι από την είσοδο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ότι ο όλος χώρος ήταν απελπιστικά βρώμικος, ανταποκρίθηκαν άμεσα και έτσι ήδη από την περασμένη εβδομάδα φρόντισαν ώστε όχι μόνο να καθαριστεί, αλλά και να μετακινηθεί ο άστεγος ο οποίος είχε… βρει στέγη στο κιόσκι που υπάρχει εκεί.

Για την άμεση ανταπόκριση της Διοίκησης στο όλο θέμα, αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κόκουλος κατά τη διάρκεια της χθεσινής τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έπειτα από ερώτημα που του υπέβαλε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, σχετική δήλωσή του οποίου είχαμε αναρτήσει και εμείς στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας, χθες.

Αξίζει να τονίσουμε επίσης το γεγονός, ότι ο  κ. Κόκουλος, με ανάρτηση που έχει κάνει και στο μέσο κοινωνικής δικτύωσής του, αφήνει μία νότα αισιοδοξίας για τη τύχη του όλου χώρου, καθώς τονίζει χαρακτηριστικά ότι: «Μετά από πολλά χρόνια σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις για το χώρο που βρίσκεται στην οδό Ελπίδος στην Μεταμόρφωση που έχει εδώ και πολλά χρόνια εγκαταλειφθεί!!!!».

Ευχόμαστε και εμείς, ο όλος χώρος να έρθει σύντομα στην κατοχή του Δήμου μας και να αναπλαστεί, έτσι ώστε να παραδοθεί στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη από έναν «πνεύμονα» πρασίνου και από έναν χώρο άθλησης.

  

  

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Reviewed by on . ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ Συγχαρητήρια για την άμεση αντίδραση ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. Κ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ Συγχαρητήρια για την άμεση αντίδραση ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. Κ. Rating: 0
scroll to top