Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Ιούλιος 18, 2017 1:04 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Οι υπαίθριες εμφανίσεις της, οδεύουν προς το τέλος

ΜΕΝΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ

ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής στις γειτονιές της πόλης κατά το μήνα Ιούλιο, οδεύουν σιγά – σιγά προς το τέλος τους.

Μαζί με τη σημερινή, η οποία θα πραγματοποιηθεί μπροστά από τον Ηλεκτρικό Σταθμό «Ελευθέριος Βενιζέλος», στις 19:30, οι εμφανίσεις θα ολοκληρωθούν, πρώτα μεθαύριο Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 στην οδό Σκρα κοντά στη λεωφόρο Θησέως και ακολούθως, την προσεχή Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, στον πεζόδρομο μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης μας.

Τα μέλη της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, μαζί με τον Αρχιμουσικό κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη, όλο αυτό το διάστημα, πραγματικά με «μια αγκαλιά μελωδίες», εμφανίζονται σε διάφορα σημεία της πόλης και προσφέρουν απλόχερα, μοναδικές στιγμές με νότες από παλιά αλλά και σύγχρονα αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Όσοι συνδημότες μας δεν έχετε φύγει για διακοπές ή δεν έχετε, πολύ περισσότερο, τη δυνατότητα να πάτε κάπου, πιστέψτε μας, αξίζει να παραβρεθείτε σε αυτές τις τρεις εναπομείνασες εμφανίσεις της Φιλαρμονικής μας. Το λιγότερο, θα διασκεδάσετε και θα περάσετε μια και πλέον ώρα «πλημμυρισμένη» με νότες και μελωδίες.

Τα μέλη της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, σε πρόσφατη εμφάνισή τους.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Οι υπαίθριες εμφανίσεις της, οδεύουν προς το τέλος ΜΕΝΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής στ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Οι υπαίθριες εμφανίσεις της, οδεύουν προς το τέλος ΜΕΝΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής στ Rating: 0
scroll to top