Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ιούλιος 18, 2017 10:36 πμ A+ / A-

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Θερμές ευχαριστίες για τη στήριξη

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ

ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ευχαριστίες προς όλους για το αμέριστο ενδιαφέρον τους, εκφράζει, μέσω της εφημερίδος μας, ο ποδοσφαιριστής του Φοίνικα Καλλιθέας, Γιάννης Τσαπανίδης, ο οποίος, πρόσφατα, πέρασε επιτυχώς την πόρτα του χειρουργείου.

Ο ταλαντούχος αριστεροπόδαρος αμυντικός των «πράσινων» της πόλης μας, αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα στους συνδέσμους του αριστερού του ποδιού, καθώς είχε τραυματιστεί στον αγώνα της περασμένης περιόδου κόντρα στον Θεμιστοκλή και την περασμένη Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού, έκανε επιτυχή επέμβαση, με Ιατρό τον κ. Θεοφάνη Τσαβίση.

Μετά και το πέρας της επιτυχούς επέμβασης, ο Γιάννης εξέφρασε τις θερμότερες ευχαριστίες του, προς τα μέλη και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου, τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, το προσωπικό της Κλινικής, αλλά, ιδιαίτερα προς τον Ιατρό που τον χειρούργησε, τον κ. Θεοφάνη Τσαβίση.

Ευχόμαστε ολόψυχα, και εμείς μέσα από την καρδιά μας, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, στον Γιάννη Τσαπανίδη, το αναπόσπαστο μέλος της αγαπημένης μας «πράσινης» ομάδας.

Ο Γιάννης Τσαπανίδης.

Λίγες στιγμές μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Θεμιστοκλή.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Reviewed by on . ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Θερμές ευχαριστίες για τη στήριξη ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ Θ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Θερμές ευχαριστίες για τη στήριξη ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ Θ Rating: 0
scroll to top