Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Ιούνιος 22, 2017 8:46 μμ A+ / A-

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Παραιτήθηκε ο Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ.  Βασίλης Δημόπουλος

ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Η Κα ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ

KATA την έναρξη της συνεδρίασης του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2017, ανακοινώθηκε επίσημα, από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Αντωνανάκη, η παραίτηση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Βασίλη Δημόπουλου.

Η παραίτηση του χαρισματικού ρήτορα, του ευγενούς, αλλά και δυναμικού αγωνιστή κ. Δημόπουλου, ήταν αναμενόμενη, δεδομένου ότι ύστερα από την εκλογή του στην Κεντρική Επιτροπή του Κ.Κ.Ε., η προσήλωσή του στην εκπλήρωση των νέων του καθηκόντων του στο Κόμμα, δεν του επέτρεπε την διαρκή, σοβαρή και υπεύθυνη ενασχόλησή του με τα δημοτικά θέματα.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Αντωνάκης, ορίστηκε ως Επικεφαλής της Παράταξης, ενώ η πρώτη επιλαχούσα του Συνδυασμού στην τελευταία Δημοτική εκλογική αναμέτρηση, η γνωστότατη και λίαν αγαπητή στην πόλη μας, Κα Ειρήνη Ελευθεριάδου, κατέλαβε την κενή εκλογική θέση.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

Ο κ. Βασίλης Δημόπουλος.

Η Κα Ειρήνη Ελευθεριάδου.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Reviewed by on . ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Παραιτήθηκε ο Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ.  Βασίλης Δημόπουλος ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Η Κα ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ KA ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Παραιτήθηκε ο Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ.  Βασίλης Δημόπουλος ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Η Κα ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ KA Rating: 0
scroll to top