Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 10, 2017 9:51 πμ A+ / A-

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τα αποτελέσματα των αγώνων τους

ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 06 & 07 ΜΑΪΟΥ 2017

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ παρακάτω αναλυτικά (τους επίσημους αγώνες), αλλά και σε πινακάκια, τα αποτελέσματα όλων των τμημάτων Υποδομής των δύο αδελφών ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης μας, του Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας και του Α.Σ. Ολυμπιακός Καλλιθέας, στους αγώνες Πρωταθλημάτων & Τουρνουά που έδωσαν αντίστοιχα, το Σαββατοκύριακο 06 & 07 Μαΐου 2017.

Τα αποτελέσματα, έχουν ως εξής:                                  

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Παμπαίδες

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών και συγκεκριμένα στον 11ο όμιλο στον οποίο μετέχει ο  Φοίνικας Καλλιθέας, οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα, φιλοξενήθηκαν στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 6 Μαΐου 2017, στο γήπεδο Πετρούπολης Γ’ από τον Κεραυνό Πετρούπολης, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3. Τα τέρματα των Παμπαίδων του Φοίνικα, σημείωσαν ο Α. Κεφαλωνίτης στο 33’, ο Α. Μποτώνης στο 28’ και ο Ε. Παπαδούλης, στο 54ο λεπτό της συνάντησης.

ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Buniaj, Μετήρτικας, Τόλης (51’ Σοφικίτης), Gjoni (37’ Φρόκου), Κεφαλωνίτης, Μποτώνης (45’ Prifti), Παπαδούλης, Para, Tarta, Πλοιαρχόπουλος, Κωνσταντινίδης.

Την επόμενη αγωνιστική (13η και τελευταία), οι Παμπαίδες του Φοίνικα, θα φιλοξενήσουν τον Άφοβο Σεπολίων.

Ακαδημίες

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Ακαδημιών, της Ε.Π.Σ. Αθηνών και συγκεκριμένα στον 15ο όμιλο στον οποίο μετέχει ο Φοίνικας Καλλιθέας, οι παίκτες του Μιχάλη Βλαχάκη, φιλοξένησαν στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου 6 Μαΐου 2017, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Υμηττό, τον οποίο κέρδισαν 3-2, με τέρματα που σημείωσαν ο Ταυσάνογλου στο 11ο λεπτό, ο Σπυράτος στο 19ο λεπτό και ο Βολασάκος στο 23ο λεπτό της συνάντησης.

ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Μιχαλιός, Ντερβίση, Bici, Βολασάκος, Τραγάς, Paloka, Σπυράτος, Κωνσταντινόπουλος, Ταυσάνογλου, Σουλτάνος, Τσαλδάρης.

Την επόμενη αγωνιστική (8η), οι Ακαδημίες του Φοίνικα θα φιλοξενηθούν από την  Λαύρα Αργυρούπολης.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τα αποτελέσματα των αγώνων τους ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 06 & 07 ΜΑΪΟΥ 2017 ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ παρακάτω αναλυτικά ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τα αποτελέσματα των αγώνων τους ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 06 & 07 ΜΑΪΟΥ 2017 ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ παρακάτω αναλυτικά Rating: 0
scroll to top