Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μάιος 9, 2017 5:15 μμ A+ / A-

ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουσες και πολυποίκιλες οι εκδηλώσεις

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 9 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2017

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ και πολυποίκιλες είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, από σήμερα το απόγευμα της Τρίτης 9 Μαΐου 2017, έως και την προσεχή Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Οι σχετικές εκδηλώσεις, κατά χρονολογική σειρά, έχουν ως ακολούθως:

ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ 2017

** Στις 18:00, μπροστά από το Μνημείο των Σοβιετικών Μαχητών (συμβολή Λεωφόρου Συγγρού και οδού Φιλαρέτου), ο Δήμος Καλλιθέας θα πραγματοποιήσει τελετή απόδοσης τιμής στους πεσόντες για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία της Ελλάδος (1941 – 1944), με την ευκαιρία συμπλήρωσης 72 χρόνων από τη μεγάλη Νίκη στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κατά του Άξονος.

** Στις 19:30, στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη ( Ανδρομάχης 86Α),  θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση  του βιβλίου της Στέλλας Φραντζή, με τίτλο «Το Ημερολόγιο», ενώ θα ακολουθήσει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΪΟΥ 2017

** Στις 09:00 και έως τις 13:00, έναντι του πάρκου Δαβάκη (Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων) και σε συνεργασία του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα πραγματοποιηθεί «Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3 με 3».

** Στις 09:00 και έως τις 16:00, στα γραφεία (Ελευθερίου Βενιζέλου 103), της Ένωσης Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα Καλλιθέας (ΕΝ.Ε.Ο.Ν.), η Ένωση τιμά τη Γιορτή της Μητέρας με έκθεση έργων 5 Χειροτεχνών.

** Στις 18:00, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ» (Γρηγορίου Λαμπράκη 9 & Καλυψούς), θα προβληθεί η παιδική μεταγλωττισμένη ταινία «Χάιντι». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

** Στις 20:00, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ» (Γρηγορίου Λαμπράκη 9 & Καλυψούς), θα προβληθεί η κωμική ταινία του Ερίκ Λαβέν, «Μαμά, γύρισα!». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2017

** Στις 09:00 και έως τις 13:00, έναντι του πάρκου Δαβάκη (Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων) και σε συνεργασία του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα πραγματοποιηθεί «Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3 με 3».

** Στις 09:00 και έως τις 16:00, στα γραφεία (Ελευθερίου Βενιζέλου 103), της Ένωσης Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα Καλλιθέας (ΕΝ.Ε.Ο.Ν.), η Ένωση τιμά τη Γιορτή της Μητέρας με συζήτηση με θέμα «Γυναίκα, Μητέρα, Γιαγιά & χειροτεχνία σήμερα». Θα προσφερθούν καφές και αναψυκτικά, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος της Ένωσης Κα Βάσω Μαργαρίτη.

** Στις 11:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο 2ο υπόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Ματζαγριωτάκη 76), ο Νέος Πνευματικός Κύκλος σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αρίων» και τον Ελληνορωσικό Σύνδεσμο Φιλίας και Συνεργασίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, θα πραγματοποιήσουν τιμητική εκδήλωση για τον Ποντιακό Ελληνισμό.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2017

** Στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου), θα πραγματοποιηθεί ομιλία της Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου μας και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κας Βάσως Μαργαρίτη, με κεντρικό σύνθημα: «Με ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων, δίνουμε απαντήσεις στα σύγχρονα προβλήματα της Πόλης μας».

** Στις 19:00, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ» (Γρηγορίου Λαμπράκη 9 & Καλυψούς), από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας και τους μαθητές των Σχολών της, θα πραγματοποιηθεί η 8η Ημέρα Γιορτής Πνευστών και Κρουστών Μουσικών Οργάνων. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παρακάτω, παρατίθενται οι προσκλήσεις των εκδηλώσεων, για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των ενδιαφερομένων αναγνωστών μας:

 

ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Reviewed by on . ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ενδιαφέρουσες και πολυποίκιλες οι εκδηλώσεις ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 9 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2017 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ και πολυποίκιλες είναι ο ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ενδιαφέρουσες και πολυποίκιλες οι εκδηλώσεις ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 9 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2017 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ και πολυποίκιλες είναι ο Rating: 0
scroll to top