Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 16, 2017 1:12 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ξεκινά αύριο το Τουρνουά  του, 5Χ5 & 9Χ9

ΓΙΑ 18η ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ BABINI, PROJUNIOR, JUNIOR, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΣ & ΑΝΔΡΕΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ σήμερα το τελικό πρόγραμμα του Τουρνουά 5Χ5 & 9Χ9 (καθώς πρόεκυψαν κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής), που διοργανώνει για  18η συνεχόμενη χρονιά ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Καλλιθέας, ένα τουρνουά που αποτελεί, πλέον, θεσμό για την πόλη μας την Καλλιθέα, το οποίο διοργανώνεται πάντα για φιλανθρωπικούς σκοπούς και φυσικά για να δώσει τη δυνατότητα σε μικρά και… μεγάλα παιδιά, να χαρούν το άθλημα του ποδοσφαίρου, να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες και ευχάριστες αναμνήσεις, αλλά  και κατακτήσουν αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα, για τη συμμετοχή τους σ’ αυτό.

Το Τουρνουά ξεκινά αύριο Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και  Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου μας και συγκεκριμένα στα:
ΗΣΑΠ Ταύρου ή Ελ. Βενιζέλου (Παν. Τσαλδάρη & Μενελάου) 5Χ5.
ΗΣΑΠ Καλλιθέας (Παν. Τσαλδάρη & Φορνέζη) 5Χ5 &
Παραλίας Τζιτζιφιών 9Χ9.

Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι σύμφωνα με αυτές που θα ισχύουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο στα επίσημα πρωταθλήματα, τόσο της Ε.Π.Σ. Αθηνών, όσο και της Π.Ε.Π.Σ. Σάλας και είναι οι ακόλουθες:
Babini: γεννηθέντες τα έτη 2011 – 2012, στα γήπεδα 5Χ5.
Prejunior: γεννηθέντες τα έτη 2009 – 2010, στα γήπεδα 5Χ5.
Junior: γεννηθέντες τα έτη 2007 – 2008, στα γήπεδα 5Χ5 και στο γήπεδο 9Χ9.
Παμπαίδες: γεννηθέντες τα έτη 2005 – 2006, στο γήπεδο 9Χ9.
Παίδες: γεννηθέντες τα έτη 2003 – 2004, στο γήπεδο 9Χ9.
Άνδρες: γεννηθέντες τα έτη 2002 + open, στο γήπεδο 9Χ9.

Με διάφορα τμήματά τους, θα συμμετάσχουν τα σωματεία: Ολυμπιακός Καλλιθέας, Φοίνικας Καλλιθέας, Πρωταθλητής Καλλιθέας, Σχολή Ολυμπιακού Ταύρου, Α.Δ.Κ. Ταύρου, Μιθριδάτης, Α.Δ.Κ. Φορνέζη, Πετράλωνα, Άφοβος Αθηνών, Κοψαχείλα και Πολυκράτης.

Χορηγός επικοινωνίας, για άλλη μία χρονιά, θα είναι η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, μέσα από την οποία θα γίνεται συνεχής ενημέρωση για τα αποτελέσματα, καθώς και για τα γεγονότα της κάθε αγωνιστικής ημέρας, όπου φυσικά θα υπάρχει και πλαισίωση με πλουσιότατο φωτογραφικό υλικό.

Επίσημοι υποστηρικτές του Τουρνουά, είναι ο  Οργανισμός Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας, καθώς και η εταιρεία ΕΠΑΘΛΑ ΖΕΥΣ, όπου χρήσιμες πληροφορίες μπορεί να βρει κάθε ενδιαφερόμενος και στο site της: http://www.epathlazeus.gr/pages/company.html

Παρακάτω, παρατίθενται, τόσο το συγκεντρωτικό πρόγραμμα, όσο και ανά κατηγορία συμμετοχής, για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεκινά αύριο το Τουρνουά  του, 5Χ5 & 9Χ9 ΓΙΑ 18η ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ BABINI, PROJUNIOR, JUNIOR, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΣ & ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεκινά αύριο το Τουρνουά  του, 5Χ5 & 9Χ9 ΓΙΑ 18η ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ BABINI, PROJUNIOR, JUNIOR, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΣ & ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜ Rating: 0
scroll to top