Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 16, 2017 12:56 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 Επιτυχημένη διήμερη Εκδήλωση

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία, στο φιλόξενο γραφείο της Ένωσης Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα Καλλιθέας (ΕΝ.Ε.Ο.Ν.), στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου 103, πραγματοποιήθηκε, το περασμένο Σαββατοκύριακο 13 & 14 Μαΐου 2017,  η διήμερη εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας,  με θέμα: «Γυναικεία χειροτεχνία σήμερα», φιλοξενώντας άνεργες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές μητέρες, που παρουσίασαν έκθεση με τις δημιουργίες τους.

Η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας» και Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.Ο.Ν  Καλλιθέας, Κα Βάσω Μαργαρίτη, μίλησε για τον ρόλο της μητέρας στην οικογένεια, που σήμερα γίνεται όλο και δυσκολότερος λόγω της κρίσης και τη συμβολή της Μητέρας – Γυναίκας μέσω της χειροτεχνίας, συμβάλλοντας στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας.

Ακολούθησε μια συγκινητική παρουσίαση από τη Νηπιαγωγό Κα Λία Τζαναβάρα – Αθανασίου, με θέμα: «Η Μαμά Φύλακας  –  Άγγελος».

 

 

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Επιτυχημένη διήμερη Εκδήλωση  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία, στο φιλόξεν ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Επιτυχημένη διήμερη Εκδήλωση  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία, στο φιλόξεν Rating: 0
scroll to top