Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-0

Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-0

Μάιος 16, 2017 5:29 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-0

Τα σημαντικά συνέβησαν, πριν και μετά τη λήξη του αγώνα!…

ΟΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΙΣΟΠΑΛΟΣ αναδείχθηκε στο τελευταίο του αγώνα για το Πρωτάθλημα ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξενήθηκαν, το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου 2017, στο γήπεδο της Κυψέλης, από τον τοπικό Αστέρα Εξαρχείων, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.

Τα σημαντικά, όμως, συνέβησαν πριν και μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα, καθώς λίγο πριν από την έναρξη και κατά το ζέσταμα, τραυματίστηκε σοβαρά ο Θανάσης Τσαμποδήμος (όπου σύμφωνα με το φύλλο αγώνα υπέστη κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου, με τον άτυχο παίκτη της ομάδος μας να μεταφέρεται σε Νοσοκομείο), ενώ μετά τη λήξη του, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της Καλλιθεάτικης ομάδας, μόλις βγήκε από τα αποδυτήρια, δέχθηκε άνανδρη επίθεση από αγνώστους για ένα τατουάζ που έφερε στο σώμα του, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά και να μεταφερθεί και ο ίδιος στο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στα του αγώνα, που δεν είχε καμία βαθμολογική ή άλλη σημασία, η αγαπημένη μας ομάδα προσήλθε στο γήπεδο με μόλις 13 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους, όπως προαναφέραμε, ο Θανάσης Τσαμποδήμος τραυματίστηκε πριν από την έναρξη και φυσικά δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ ο Βαγγέλης Βόντας, που είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδος, μπήκε ως αλλαγή στο 89ο λεπτό της συνάντησης στη θέση του Κωνσταντίνου Κότσιφα.

Με τον βαθμό αυτό που απέσπασαν οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, τερμάτισαν στην 9η θέση (σε σύνολο 13ών ομάδων), με 24 βαθμούς, όπου σε 24 αγώνες σημείωσαν 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 12 ήττες. Τα τέρματα ήταν 28 υπέρ και 39 κατά.

Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, η αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα, ενώ στον 1ο γύρο είχε μαζέψει 21 βαθμούς και έκανε πορεία πρωταθλητισμού σημειώνοντας 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, στον 2ο γύρο «έπαθε καθίζηση», με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει μόνο 3 βαθμούς, λόγω 3ών ισοπαλιών που απέσπασε στους 12 αγώνες που έδωσε στον γύρο αυτό…

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Κωνσταντίνος Κοπαλάς, με βοηθούς τους Σπύρο Σερεβέτα και Παναγιώτη Ζυγά.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους δύο παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας που τραυματίστηκαν (ιδιαίτερα στον Θανάση Τσαμποδήμο, ο τραυματισμός του οποίου είναι πολύ σοβαρότερος), ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: Γκέος, Μαρινέλλης, Νάτσης, Μοσχόπουλος (85’ Ξύλινος), Στεφανίδης, Αναστασιάδης (53’ Μότσκα), Σβόλης, Ορφανός, Κορφιάτης, Κρόκος (70’ Μανιουδάκης), Βασακάκης.

Στον πάγκο: Γιούρκεβιτς, Κρομμύδας.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης, Τσιφρήκας, Gelashvili, Χριστοφοράκης, Ιάκωβος, Ερζουμπουλίδης,  Κότσιφας (89’ Βόντας), Παππάς, Ανδρεάκενας, Λουπίδης.

 

Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-0 Reviewed by on . Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-0 Τα σημαντικά συνέβησαν, πριν και μετά τη λήξη του αγώνα!... ΟΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕ Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-0 Τα σημαντικά συνέβησαν, πριν και μετά τη λήξη του αγώνα!... ΟΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕ Rating: 0
scroll to top