Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάρτιος 7, 2017 5:34 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 Συνδιοργάνωση Εκδήλωσης για τις Γυναίκες

 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας, ο Σύλλογος Γυναικών 2ου Διαμερίσματος Αθήνας (Παγκράτι – Γούβα – Νέος Κόσμος), και ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Νέας Σμύρνης, μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, μαζί με το Σωματείο Εργαζομένων Ξενοδοχείου Athens Ledra «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, στις 18:00, στο Ξενοδοχείο Athens Ledra, Λεωφόρος Συγγρού 115, Αθήνα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει προβολή ντοκιμαντέρ «το γυναικείο εργατικό και ριζοσπαστικό κίνημα», ομιλία με θέμα: «Βγαίνουμε μπροστά στον αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα» και θεατρική παράσταση με το έργο «Η πτώση και η άνοδος του κυρίου Γκρόσαπ», την οποία θα παρουσιάσουν τα παιδιά των συλλόγων της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας και των εργαζομένων του Athens Ledra. Στο χώρο θα λειτουργήσει παιδότοπος και μπουφές με εδέσματα που προσφέρουν μέλη και οι φίλες των συλλόγων.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Συνδιοργάνωση Εκδήλωσης για τις Γυναίκες  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ με αφορμή την αυριανή Παγκόσμ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Συνδιοργάνωση Εκδήλωσης για τις Γυναίκες  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ με αφορμή την αυριανή Παγκόσμ Rating: 0
scroll to top