Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»

Μάρτιος 7, 2017 5:12 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»

 Αναφορά στις προτάσεις του Κοινωνικού Προγράμματος της Παράταξης

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Κα ΒΟΥΛΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ

ΣΤΙΣ προτάσεις του κοινωνικού προγράμματος της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», αναφέρθηκε η εκπρόσωπός της Κα Βούλα Κοσμίδου, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της στην εκδήλωση του «Συλλόγου με Τρία Παιδιά Περιφέρειας Αττικής», που πραγματοποιήθηκε προχθές Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ».

Αναλυτικά, τόνισε:

«Κυρία βουλευτή,

Κύριε δήμαρχε,

Κυρία πρόεδρε του Συλλόγου,

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας μεταφέρω το χαιρετισμό του επικεφαλής της παράταξής μας, δημοτικού συμβούλου Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος φέτος δεν είναι μαζί σας λόγω μιας έκτακτης επαγγελματικής υποχρέωσης.

Ως μητέρα τριών παιδιών – μέλος του Συλλόγου και ως εκπαιδευτικός, βιώνω τα προβλήματα του χώρου μας, τα οποία – δυστυχώς – δεν αγγίζουν ούτε το κεντρικό κράτος, ούτε τη γειτονιά μας, την Αυτοδιοίκηση.

Εδώ και 7 χρόνια, με όλα σχεδόν τα ελληνικά νοικοκυριά να στενάζουν, οι Δήμοι πρέπει να έχουν ως κύριο μέλημά τους την κοινωνική πολιτική. Το όραμά μας είναι ένας Δήμος που θα λειτουργήσει ως «ομπρέλα» και θα ανακουφίσει όχι μόνο τους τρίτεκνους, αλλά και όλους τους πολίτες με τη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Κοινωνικού Εστιατορίου, Παιδικών Σταθμών για όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά της πόλης. Κι αυτά ζητάμε, όχι ελεημοσύνες αλλά ουσία!

Με τις σκέψεις αυτές σας καλώ να ενδυναμώσουμε τους αγώνες μας και εύχομαι κάθε επιτυχία σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου μας».

Η Κα Βούλα Κοσμίδου με τον Επικεφαλής της Παράταξης κ. Λάζαρο Λασκαρίδη.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»  Αναφορά στις προτάσεις του Κοινωνικού Προγράμματος της Παράταξης  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Κα ΒΟΥΛΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»  Αναφορά στις προτάσεις του Κοινωνικού Προγράμματος της Παράταξης  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Κα ΒΟΥΛΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΣΤ Rating: 0
scroll to top