Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-1

Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-1

Μάρτιος 7, 2017 4:54 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-1

 6η σερί ήττα!…

 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΗ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

 ΜΙΑ ακόμη ήττα, την 6η συνεχόμενη (!!!), γνώρισε προχθές το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαρτίου 2017, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο Παλαιού Φαλήρου «Σωτήρης Αγγελόπουλος», από τον Αθλητικό Όμιλο Ταταύλα, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 2-1.

Για έναν ακόμη αγώνα, οι «πράσινοι» της πόλης μας μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο 10ο μόλις λεπτό, έπειτα από τραγικό αμυντικό λάθος του φιλότιμου Λεωνίδα Λουπίδη, παραλίγο να βρεθούν από νωρίς πίσω στο σκορ, κάτι που, δυστυχώς, συνέβη στο 28ο λεπτό της συνάντησης, με τέρμα που σημείωσε, με δυνατό ευθύβολο σουτ, ο Μιχαήλ Χατηνικολάου, στην μόλις δεύτερη επίσκεψη των γηπεδούχων στα καρέ της «πράσινης» ομάδας.

Στο 37ο λεπτό της συνάντησης, ο εκ των κορυφαίων σε απόδοση Ντίνος Χριστοφοράκης παραχώρησε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μάριος Σφενδύλης, παρά την ηρωική προσπάθεια για απόκρουση, του πρωτοεμφανιζόμενου τερματοφύλακα της αγαπημένης μας ομάδας, Θανάση Κονιδάρη, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την ομάδα, αναγκάστηκε να βγει αλλαγή στο 44ο λεπτό της συνάντησης, καθώς σε μία ανύποπτη φάση, έσπασε ένα δάκτυλο του αριστερού του χεριού. Τον Θανάση Κονιδάρη αντικατέστησε ο Βαγγέλης Βόντας, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του, πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν.

Στο 2ο ημίχρονο, οι συμβουλές του πολύπειρου κόουτς Δημήτρη Τσικριτέα, φαίνεται πως έπιασαν τόπο, καθώς η ομάδα παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο. Η ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, ο Βαγγέλης Βόντας, όποτε χρειάστηκε, δήλωσε αγωνιστικό «παρών», και ενώ στο 67ο λεπτό της συνάντησης ο Γιάννης Ανδρεάκενας δεν κατόρθωσε να χρισθεί σκόρερ, καθώς το δυνατό σουτ που επιχείρησε, έφυγε λίγο έξω από την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα Γεράσιμου Κονιδάρη, στο 72ο λεπτό, το «βαρύ πυροβολικό» των «πρασίνων», πήρε το… αίμα του πίσω και εκμεταλλευόμενος έξοχη κάθετη πάσα του Λουκά Παπανικολάου, βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον οποίο πλάσαρε με αριστοτεχνικό τρόπο.

Η μείωση του σκορ ήταν γεγονός για την αγαπημένη μας ομάδα, η οποία στα υπολειπόμενα λεπτά, πίεσε, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα.

Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή της συνάντησης Νικόλαο Ανδρέου (με βοηθούς τους Πέτρο Ρούσσο και Γεωργία Σταθοπούλου), βρήκε τους μεν γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη, τους δε φιλοξενούμενους να φεύγουν με σκυφτό το κεφάλι, για 6ο μάλιστα συνεχόμενο αγώνα, σερί αρνητικό που ποτέ άλλοτε δεν έχει ξανασυμβεί…

Την επόμενη αγωνιστική (20ή), οι «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενήσουν, την προσεχή Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στις 13:30, τον Άτλαντα Κυψέλης.

Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ (Ιωάννης Λουμίδης): Κονιδάρης, Λουμίδης, Γκότσης (68’ Γκρέκος), Μ. Σφενδύλης, Κατηρτσίδης, Χασιώτης, Χατζηνικολάου (Σαρατσιώτης), Νινέ, Γαβριελάτος, Φ. Σφενδύλης, Νούλας (33’ Κωνσταντάρας).

Στον πάγκο: Καρποντίνης, Παναγιώτης, Καλαμπούκας, Πουλόπουλος.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κονιδάρης (44΄ Βόντας), Ερζουμπουλίδης, Τσαπανίδης, Λουπίδης, Χριστοφοράκης, Δημόπουλος, Μαξακούλης (46’ Κώτσο), Παπανικολάου, Θωμαϊδης, Ανδρεάκενας, Gelashvili (83’ Τσαγκάρης).

Στον πάγκο: Μαστρογιαννόπουλος, Ιάκωβος, Παππάς, Kaso.

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-1 Reviewed by on . Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-1  6η σερί ήττα!...  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΗ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ  ΜΙΑ ακόμη ήττα, την 6η συνεχόμενη (!!!), γνώρισε προχθές το Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-1  6η σερί ήττα!...  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΗ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ  ΜΙΑ ακόμη ήττα, την 6η συνεχόμενη (!!!), γνώρισε προχθές το Rating: 0
scroll to top