Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Φεβρουάριος 11, 2017 10:56 μμ A+ / A-

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Παρουσίαση Βιβλίου & Χορευτική Βραδιά

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΔΥΟ ιδιαίτερα ενδαφέρουσες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 13, καθώς και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017. Η πρώτη, αφορά παρουσίαση βιβλίου και η δεύτερη, χορευτική βραδιά.

Οι δύο αυτές εκδηλώσεις, κατά χρονολογική σειρά, έχουν ως ακολούθως:

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ 2017

** Στις 18:30, στο επιβλητικό Μέγαρο του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών (Δημοσθένους 117), θα πραγματοποιηθεί συζήτηση, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Μούτσογλου: «Τουρκία: Η ανέλιξη της προσωπικότητας του κράτους».

Σύντοµες εισηγήσεις θα παρουσιάσουν οι:

Αιμιλία Θεμοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Οθωμανικής Ιστορίας, Τμήμα Τουρκικών Σπουδών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, Ε.Κ.Π.Α.

Λουκάς Γ. Κατσώνης, Δημοσιογράφος, Εκδότης Foreign Affairs H.E.

Ιωάννης Θ. Μάζης, Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής, Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, Ε.Κ.Π.Α.

Βασίλης Μούτσογλου, Πρέσβης ε.τ.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Γεώργιος Λεύκαρος, µέλος του ∆.Σ. του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών.

ΤΡΙΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

** Στις 20:00, στην πλατεία Κύπρου της πόλης μας, θα πραγματοποιηθεί χορευτική βραδιά αργεντίνικου τάνγκο, σε συνεργασία του Δήμου μας με τη Σχολή Χορού Barracas Dance Studio.

Παρακάτω, παρατίθενται οι προσκλήσεις των εκδηλώσεων, για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των ενδιαφερομένων αναγνωστών μας:


 

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Reviewed by on . Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Παρουσίαση Βιβλίου & Χορευτική Βραδιά ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΔΥΟ ιδιαίτερα ενδαφέρουσες εκδηλώσεις, θα πρα Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Παρουσίαση Βιβλίου & Χορευτική Βραδιά ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΔΥΟ ιδιαίτερα ενδαφέρουσες εκδηλώσεις, θα πρα Rating: 0
scroll to top