Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-1

Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-1

Φεβρουάριος 13, 2017 8:44 μμ A+ / A-

Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-1

Τέταρτη σερί ήττα!…

ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΤΗΝ τέταρτη σερί ήττα γνώρισε, χθες το πρωί, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξενήθηκαν στο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω, από την τοπική Αθλητική Ένωση, όπου γνώρισαν την ήττα με 3-1.

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο. Παίζοντας δυνατά και πειθαρχημένα, οι Καλλιθεάτες κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου και στο 27ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λουκά Παπανικολάου, ο προωθημένος Λεωνίδας Λουπίδης (στο καλύτερο ίσως φετινό του παιχνίδι), με άπιαστη κεφαλιά, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τεματοφύλακα Ορέστη Κοπανά. Το 1-0 για την αγαπημένη μας ομάδα, ήταν γεγονός, τέρμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους λίγους μεν, αλλά πάντοτε πιστούς φίλους της ομάδας, που παραβρέθηκαν στο πλευρό της, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε.

Οι φιλοξενούμενοι, ενθαρρυμένοι από την πρωτοπορία στο σκορ, πίεσαν, δημιούργησαν, αλλά και έχασαν πολλές νέες ευκαιρίες για να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι, στις όποιες επιθέσεις δημιούργησαν, βρήκαν μπροστά τους έναν «κέρβερο» τερματοφύλακα, τον αρχηγό της ομάδος Λουκά Κούτουλα, ο οποίος, σε τουλάχιστον 3εις περιπτώσεις, αρνήθηκε να παραβιαστεί η εστία της ομάδος του, πραγματοποιώντας θεαματικές και δύσκολες επεμβάσεις.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας, μπήκαν και πάλι ορεξάτοι και για τα 15 περίπου πρώτα λεπτά, ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η υπεροχή του Φοίνικα θα μετουσιωθεί, αργά ή γρήγορα, σε τέρμα, στο 59ο λεπτό της συνάντησης, ήρθαν τα πάνω – κάτω. ‘Επειτα από χλιαρό σουτ του Παναγιώτη Πλατανίτη της γηπεδούχου ομάδος, ο Λουκάς Κούτουλας φάνηκε να ελέγχει την μπάλα, η οποία, δυστυχώς, του έφυγε μέσα από τα χέρια, με αποτέλεσμα να κυλίσει, αργά και βασανιστικά, στο βάθος της εστίας του.

Το απρόσμενο αυτό τέρμα, από μεριάς των γηπεδούχων, αποδιοργάνωσε πλήρως την «πράσινη» ομάδα και διέλυσε, κυριολεκτικά, το ηθικό των παικτών, οι οποίοι είδαν, έξι λεπτά αργότερα (στο 65’ της συνάντησης), τον Πέτρο Παπανικολάου, σαν σε προπόνηση, να πετυχαίνει από κοντά και με κεφαλιά, το 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Η προσπάθεια του πολύπειρου προπονητή των φιλοξενουμένων, Δημήτρη Τσικριτέα, να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο, πρώτα τον Τάσο Gelashvili, στη θέση του Στέλιου Ερζουμπουλίδη (στο 66’) και λίγο αργότερα, τον Ανδρέα Γραμματικόπουλο στη θέση του Σταμάτη Παππά (στο 80’), δεν απέφερε τα αναμενόμενα, καθώς η απογοήτευση στις κινήσεις, αλλά και στα πρόσωπα των Καλλιθεατών, ήταν εμφανέστατη. Χωρίς σωστές μεταβιβάσεις, με νευρικότητα, αλλά και χωρίς πίστη, οι παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας, δεν είχαν τη διάθεση να αντιδράσουν και έτσι, φυσιολογικά, στο 87ο λεπτό της συνάντησης, είδαν τον Οδυσσέα Αποστολάκη, να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του, διαμορφώνοντας, πολύ εύκολα, το τελικό 3-1 υπέρ της ισόβαθμης έως την έναρξη του αγώνα, Αθλητικής Ένωσης Αιγάλεω.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο κόουτς των «πρασίνων» πέρασε τον Μανώλη Μαστρογιαννόπουλο στη θέση του Νίκου Θωμαΐδη, περισσότερο για να γραφτεί το όνομά του στο φύλλο αγώνος, παρά για να βοηθήσει την ομάδα, καθώς ο χρόνος που απέμενε, ήταν πολύ λίγος και η διάθεση, ανύπαρκτη…

Το σφύριγμα της λήξης από τον με λάθη διαιτητή, Μαρίνο Μαραθωνίτη (με βοηθούς του τους Αναστάσιο Γεωργίου και Παναγιώτη Ζυγά), βρήκε τους μεν γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη, με μια πολύ καλή εμφάνιση κατά το δεύτερο ημίχρονο, τους δε φιλοξενούμενους, να φεύγουν με σκυφτό το κεφάλι, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, γεγονός που καθίσταται αρνητικό ρεκόρ για την ομάδα.

Μετά την ήττα τους αυτή, οι «πράσινοι» της πόλης μας υποχώρησαν στην 8η θέση παραμένοντας στάσιμοι στους 21 βαθμούς.

Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ (Ευάγγελος Κουρέντζης): Κοπανάς, Παπανικολάου (89’ Ζιώγας), Χρυσοχοΐδης, Κόκαρης, Γεωργακόπουλος, Δουλιόγλου, Σιόζιος (65’ Μ. Αποστολάκης), Αλεξόπουλος, Πλατανίτης, Ο. Αποστολάκης (88’ Βιολιντζής), Σκορδίλης.

Στον πάγκο: Χρονάς.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Ερζουμπουλίδης (66’ Gelashvili), Μαξακούλης, Λουπίδης, Χριστοφοράκης, Κώτσο, Θωμαΐδης (88’ Μαστρογιαννόπουλος), Παπανικολάου, Παππάς (80’ Γραμματικόπουλος), Ανδρεάκενας, Τσαπανίδης.

Στον πάγκο: Kaso, Κότσιφας, Ιάκωβος.

** Την επόμενη αγωνιστική (18η), ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας, θα υποδεχθεί το προσεχές Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, την τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα, Νέα Σμύρνη.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-1 Reviewed by on . Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-1 Τέταρτη σερί ήττα!... ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ τέταρτη σερί ήττα γνώρισε, χθες το πρ Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-1 Τέταρτη σερί ήττα!... ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ τέταρτη σερί ήττα γνώρισε, χθες το πρ Rating: 0
scroll to top