Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 11, 2016 8:21 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε!…

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ και επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας.

Χθες το απόγευμα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2016, πάρα πολλοί ήταν οι συνδημότες μας που προσήλθαν, μαζί με τα παιδιά τους, στην πλατεία Δαβάκη, εκεί όπου ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και έδωσε, έτσι, το έναυσμα για ένα 20ήμερο με πάμπολλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Τους πολυπληθείς συνδημότες μας, καλωσόρισαν, η αξιαγάπητη ηθοποιός Κα Φρέζυ Μαχαίρα και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, ενώ ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος,

Ο κ. Δήμαρχος στο βήμα του ομιλητή.

αφού πρώτα ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της χθεσινής εκδήλωσης, αλλά και όλους όσους θα συμμετάσχουν στις επόμενες, αναφέρθηκε, εν συντομία, στις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν έτσι ώστε οι συνδημότες μας να μπορέσουν να μπουν στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

Μετά το πέρας του σύντομου χαιρετισμού του κ. Δημάρχου, ο ίδιος μαζί με τη βοήθεια των παιδιών που μέτρησαν ανάποδα, από το 10 έως το 1, άναψαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης μας, που ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας, να φωτίζει όχι μόνο την κεντρική Πλατεία μας, αλλά και τις καρδιές μας.

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, δεκάδες πυροτεχνήματα, έκαναν τη νύχτα ημέρα, ενώ, μέλη της ομάδας Κρουστών του Δήμου μας, έδωσαν ρυθμό στη διασκέδαση των παρισταμένων.

Αξίζει φυσικά να τονιστεί, ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε, για άλλη μία φορά, και η Δημοτική μας Φιλαρμονική, η οποία παίζοντας γνωστότατα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, διασκέδασε τους πολυπληθείς παρευρισκόμενους.

Στην 1η συμβολική Χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση, την οποία θα ακολουθήσουν πάμπολλες άλλες  σχετικές εκδηλώσεις, παραβρέθηκαν, εκτός φυσικά του κ. Δημάρχου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας, το σύνολο σχεδόν των Αντιδημάρχων, Επικεφαλείς Δημοτικών Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, πολλές και πολλοί Δημοτικοί Συμβούλοι, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Καλλιθέας, καθώς και εκατοντάδες Καλλιθεάτες μαζί με τα μικρότερα μέλη της κοινωνίας μας, τα παιδιά μας.

Και του χρόνου.

Ακολουθεί πλουσιότατο φωτορεπορτάζ, με μερικές από τις φωτογραφίες, να είναι πολύ συμβολικές:

  

  

    

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε!… ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ και επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε!… ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ και επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέ Rating: 0
scroll to top