Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 2-3

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 2-3

Δεκέμβριος 12, 2016 11:04 πμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 2-3

Λύγισε στις λεπτομέρειες!…

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

 ΜΕ ΗΤΤΑ… ξεχρέωσε τον εξ αναβολής αγώνα του ο Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, οι «κόκκινοι» της πόλης μας, φιλοξένησαν στο… Κλειστό Γυμναστήριο Καλυβίων «Αντώνης Τρίτσης» την ομάδα Α.Ε. Πάλας Λαγονησίου, από την οποία ηττήθηκαν με 3-2.

Δυστυχώς, μην βρίσκοντας καμία ανταπόκριση από τη Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα από τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου μας, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας αναγκάστηκε να μεταβεί στα… Καλύβια για να δώσει τον εξ αναβολής αγώνα του, γεγονός το οποίο, εμείς τουλάχιστον, θεωρούμε το λιγότερο ως απαράδεκτο.

Παρά την… εξορία, η αγαπημένη μας ομάδα Σάλας και παρότι αγωνίστηκε για πολλοστή φορά φέτος με πέντε μόνο παίκτες, με τον αρχηγό της ομάδας Παντελή Αμερικάνο, μάλιστα, να αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, κατάφερε να πραγματοποιήσει αξιοθαύμαστη εμφάνιση, το αρχικό 0-1 να το μετατρέψει σε 2-1 υπέρ της, αλλά, τελικά, να «λυγίζει», με δύο πανομοιότυπα τέρματα που σημείωσε ο Γιώργος Αντωνακάς της φιλοξενούμενης ομάδας, η οποία είχε την πολυτέλεια των πολλών και συχνών αλλαγών.

Οι «κόκκινοι» μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν τους αντιπάλους τους, ήταν εκείνοι που έχασαν πρώτοι καλές ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ, αλλά στο 17ο λεπτό, ο Νικολάου των φιλοξενουμένων, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η χαρά των φιλοξενουμένων δεν κράτησε, όμως, για πολύ, καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό της συνάντησης (18ο), ο Γκούζιας, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έφερε το ματς στα ίσα.

Μάλιστα, με τη λήξη σχεδόν του ημιχρόνου, στο 20ό λεπτό της συνάντησης, ο Δερτιλής έδωσε το προβάδισμα για την αγαπημένη μας «κόκκινη» ομάδα Σάλας.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν «κύλισε» τόσο ευνοϊκά όπως το πρώτο, για τους Καλλιθεάτες.

Χωρίς την πολυτέλεια της αλλαγής και όντας σχεδόν όλοι τραυματίες, είδαν τον έξοχο στον συγκεκριμένο αγώνα, Γιώργου Αντωνακά, να πετυχαίνει δύο πανομοιότυπα τέρματα, πρώτα στο 24’ και έπειτα στο 26’ και να διαμορφώνει το σκορ σε 3-2 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας Α.Ε. Πάλας Λαγονησίου.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού Καλλιθέας να πετύχουν ένα τουλάχιστον ακόμη τέρμα και να αποσπάσουν έτσι, έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, το τέρμα αυτό δεν ήρθε ποτέ και το σφύριγμα της λήξης από το έξοχο διαιτητικό δίδυμο των Β. Χριστοδούλη και Γ. Χρονόπουλου, βρήκε τους μεν παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας να φεύγουν κατάκοποι και στενοχωρημένοι για το αποτέλεσμα, τους δε παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, να πανηγυρίζουν το «διπλό».

Χρέη χρονομέτρη εκτέλεσε ο Ν. Χρονόπουλος, ενώ χρέη Ιατρού Αγώνα, εκτέλεσε ο κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Αμερικάνος, Γκούζιας, Δερτιλής, Ταραξίδης και Τσιάμαλος.

Α.Ε. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: Ίσσαρης, Αντωνακάς, Ντούνης, Μαρτίδης, Πετρογιώργος (αρχική πεντάδα), Ζουγανέλης, Νικολάου, Παπαδόπουλος, Κακαές, Νάστος, Prifti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 2-3 Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 2-3 Λύγισε στις λεπτομέρειες!... ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΜΕ ΗΤΤΑ… ξεχρέωσε τον εξ αναβ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 2-3 Λύγισε στις λεπτομέρειες!... ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΜΕ ΗΤΤΑ… ξεχρέωσε τον εξ αναβ Rating: 0
scroll to top