Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΤΙΜΗ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΑΛΕΥΡΗ

ΤΙΜΗ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΑΛΕΥΡΗ

Δεκέμβριος 10, 2016 5:22 μμ A+ / A-

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» 

Τιμή και αναγνώριση στον Νίκο Σαλευρή

ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΤΟΥ «ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ»

ΣΧΕΔΟΝ 3 ½ χρόνια μετά τον απροσδόκητο χαμό του επί σειρά ετών Επιχειρηματία και Διοικητικού Ηγέτη της Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα, Νίκου Σαλευρή, ο Δήμος Καλλιθέας, μέσω του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», τιμά την πολυσύνθετη προσφορά του προς την πόλη μας και προς τον Αθλητισμό γενικότερα, με την ονοματοδοσία της κερκίδας των επισήμων του Δημοτικού Σταδίου «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Έτσι, την προσεχή Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 14:00 και πριν από την έναρξη του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της πολυαγαπημένης «γαλάζιας» ομάδας του αείμνηστου Προέδρου Νίκου Σαλευρή, της Καλλιθέας και του Παναιτωλικού, με σχετική τιμητική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, η κερκίδα των επισήμων θα φέρει, πλέον, το όνομά του.

Είναι, πιστεύουμε, το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει ο Δήμος μας σε αναγνώριση της πολυποίκηλης προσφοράς, του οικογενειάρχη, του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία και του μεγάλου ποδοσφαιρικού παράγοντα, που μετέτρεψε την ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Σ. Καλλιθέας σε υπολογίσιμη δύναμη – που επί τριετία μάλιστα, αγωνίστηκε στα «σαλόνια» της Α’ Εθνικής Κατηγορίας – ασχέτως εάν αυτή η δημόσια αναγνώριση, έρχεται μετά από ιδιαίτερα μεγάλη χρονική καθυστέρηση.

Είναι σίγουρο, πως όπως εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, ήταν οι παρόντες κατά την εξόδιο ακολουθία του, την αποφράδα εκείνη ημέρα της Δευτέρας 5 Αυγούστου 2013, έτσι και το μεσημέρι της προσεχούς Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2016, θα είναι παρόντες άλλοι τόσοι, αν όχι περισσότεροι, για να αποδώσουν φόρο τιμής και αναγνώρισης, στον παντοτεινό Πρόεδρο της «γαλάζιας» ομάδας της πόλης μας, τον αξέχαστο Νίκο Σαλευρή.

Ο Νίκος Σαλευρής.

Ο «ΡτΚ» είχε προλάβει να τιμήσει, εν ζωή, τον αείμνηστο Πρόεδρο.

Το πρωτοσέλιδο και οι τέσσερις εσωτερικές σελίδες, από το φύλλο Νο 261, της Τρίτης 31 Αυγούστου 2013, του «Ρεπόρτερ», αφιερωμένα στη μνήμη του Νίκου Σαλευρή.

ΤΙΜΗ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΑΛΕΥΡΗ Reviewed by on . ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ»  Τιμή και αναγνώριση στον Νίκο Σαλευρή ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΤΟΥ «ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» Σ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ»  Τιμή και αναγνώριση στον Νίκο Σαλευρή ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΤΟΥ «ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» Σ Rating: 0
scroll to top