Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 25, 2016 6:24 μμ A+ / A-

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μία ισοπαλία και μία (βαριά) ήττα

ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΜΙΑ ισοπαλία και μία βαριά ήττα, σημείωσαν οι ομάδες των Ακαδημιών και των Παμπαίδων του Φοίνικα Καλλιθέας, το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Οκτωβρίου 2016, που πέρασε.

Συγκεκριμένα, για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος Ακαδημιών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας, στον πρώτο χρονικά αγώνα που διεξήχθη νωρίς το πρωί του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου 2016, φιλοξένησαν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών τα Σούρμενα, με τα οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Τα τέρματα της αγαπημένης μας ομάδας σημείωσαν ο Τραγάς στο 40ό λεπτό της συνάντησης και ο Τσαλδάρης, στο 50ό.

Οι εννέα «πράσινοι» των Διονύση Παπαδούλη και Μιχαήλ Βλαχάκη, που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ήταν οι Ραφτόπουλος, Βολασάκος, Paloka, Τραγάς, Bici, Ταυσάνογλου, Σκουβαράς, Κωνσταντινόπουλος, και Σπυράτος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μιχαλιός, Τσαλδάρης και Σουλτάνος.

Στον δεύτερο χρονικά αγώνα, το απόγευμα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2016 και για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξένησαν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών την αντίστοιχη ομάδα των Σουρμένων, από την οποία γνώρισαν την συντριβή με 8-0.

 Οι παίκτες του Κώστα Μπεκιάρη, δυστυχώς, δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα κόντρα σε μια ομάδα με πάρα πολύ ταλέντο και έτσι γνώρισαν φυσιολογικά την ήττα.

Οι «πράσινοι» που αγωνίστηκαν ήταν οι Buniaj, Τόλης, Μποτώνης, Κεφαλωνίτης, Μετήρτικας, Παπαδούλης, Tarja, Μαρουγκάς, Prifti, Αργυριάδης και Σοφικήτης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Κατσινέλος, Σαλιάρης, Πόντζης, Φύσσας και Lazarev.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι οι Παίδες του Φοίνικα Καλλιθέας, για την 5η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της παλαιότερης Ένωσης της χώρας, κέρδισαν τον αγώνα τους με τον Θρίαμβο Αθηνών στα χαρτιά, με 3-0, καθώς η αντίπαλη ομάδα αποσύρθηκε από τη συνέχεια του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα των υπολοίπων τμημάτων που συμμετέχουν σε Τουρνουά, με εξαίρεση αυτών στο γήπεδο Arena, που αναβλήθηκαν λόγω της δυνατής νεροποντής που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ήταν τα ακόλουθα:

Κατηγορία 2004-2006, Φοίνικας Καλλιθέας – Φωστήρας: 3-7.

Κατηγορία 2009. Φοίνικας Καλλιθέας – Άγιοι Ανάργυροι 1: 1-4.

Κατηγορία 2008 – 2009. Φοίνικας Καλλιθέας – Αναγέννηση  Μοσχάτου: 1-7.

Κατηγορία 2006Β. Φοίνικας Καλλιθέας – Ταταύλα: 8-1.

Κατηγορία 2006 – 2007. Φοίνικας Καλλιθέας – Άγιοι Ανάργυροι 1: 2-1.

Κατηγορία 2010+. Φοίνικας Καλλιθέας – Ολυμπιακός Πειραιώς: 0-4.

Κατηγορία 2010+. Φοίνικας Καλλιθέας – Κοψαχείλα: 2-1.

Κατηγορία 2004 – 2005. Φοίνικας Καλλιθέας – Αίολος Βάρης: 0-5.

  

  

  

  

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία ισοπαλία και μία (βαριά) ήττα ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΑ ισοπαλία και μία βαριά ήττα, σημείωσαν οι ομάδ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία ισοπαλία και μία (βαριά) ήττα ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΑ ισοπαλία και μία βαριά ήττα, σημείωσαν οι ομάδ Rating: 0
scroll to top