Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 25, 2016 6:58 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τεράστια επιτυχία

ΕΙΧΕ Η 1η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Γυμνασίου Καλλιθέας και η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2016, σε γνωστότατο κεντρικό club της πόλης μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν συνολικά 185 μαθήτριες και μαθητές, ο Εκπαιδευτικός κ. Βασίλειος Κοντολέων, καθώς και σύσσωμα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ.κ. Βασίλειος Τσώτας (Πρόεδρος), Ντίνα Ψύχα, Εύη Δήμου και Λίλα Σιμιτζή.

Για 3 1/2  ώρες, όλοι όσοι παραβρέθηκαν, διασκέδασαν με τη ψυχή τους, χόρεψαν και πέρασαν μια καταπληκτική βραδιά, υπό τους ήχους ξένων και ελληνικών τραγουδιών.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της χοροεσπερίδας αυτής, δηλαδή στα μέλη του ιδιαίτερα δραστήριου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, οι οποίοι σίγουρα θα αισθάνθηκαν μεγάλη ικανοποίηση, τόσο για την αθρόα προσέλευση των γυμνασιόπαιδων, όσο και για την καθόλα κόσμια συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκειά της.

Ευχόμαστε  και ελπίζουμε να επαναληφθούν ξανά στο προσεχές μέλλον τέτοιου είδους ωραίες εκδηλώσεις, με ακόμη περισσότερους συμμετάσχοντες.

** Οι 4εις τελευταίες φωτογραφίες είναι από το facebook του Συλλόγου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρησή τους.

 

  

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τεράστια επιτυχία ΕΙΧΕ Η 1η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη χοροεσπε ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τεράστια επιτυχία ΕΙΧΕ Η 1η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη χοροεσπε Rating: 0
scroll to top