Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 3, 2016 8:36 μμ A+ / A-

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ισοπαλίες στους Παίδες και τους Παμπαίδες

ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΙΣΟΠΑΛΑ αναδείχθηκαν τα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων του Φοίνικα Καλλιθέας, κατά τους αγώνες που έδωσαν μέσα στο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου 2016, για τα αντίστοιχα Πρωταθλήματα Παίδων και Παμπαίδων που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο χρονικά αγώνα, το τμήμα Παίδων των «πρασίνων» – που και σε αυτό τον αγώνα εμφανίστηκε με τις δεύτερες «ερυθρόλευκες» εμφανίσεις – το απόγευμα του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου 2016, φιλοξενήθηκε, για την 2η αγωνιστική του 4ου Ομίλου, στο γήπεδο του Ελληνικού από τον Π.Α.Σ. Αθηνών 1966, και αναδείχθηκε, σε ένα ματς για… γερά νεύρα, ισόπαλο 2-2, με τέρματα που σημείωσαν οι Μουχτής (43’) και Πιστοφίδης (66’).

Η ομάδα Παίδων του Φοίνικα, στον συγκεκριμένο αγώνα παρουσιάστηκε με τους Μπαλτά, Καρατζά, Hoxmas, Φιλάι, Σκόκοτα, Βυζηργιαννάκη, Μουχτή, Τσιφρίκα, Kodhima, Janikowski και Παπαδόπουλο, ενώ αγωνίστηκαν και οι Paloka, Πιστοφίδης και Gega.

Στον δεύτερο χρονικά αγώνα, αυτόν του τμήματος Παμπαίδων του συλλόγου, ο οποίος διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2016, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, οι «πράσινοι» – που και αυτοί αγωνίστηκαν με τις δεύτερες μαύρες εμφανίσεις – υποδέχθηκαν, για την 1η αγωνιστική του 4ου Ομίλου, τον Άγιαξ Ταύρου, με τον οποίο ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με τέρμα που σημείωσε στο 24’ ο Πλοιαρχόπουλος.

Οι παίκτες του προπονητή κ. Βασίλη Μπεκιάρη που κατήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, ήταν οι Σαλιάρης, Φύσσας, Παπαδούλης, Τόλης, Κεφαλωνίτης, Μποτώνης, Prifti, Tarja, Μετήρτικας, Πλοιαρχόπουλος και Αργυρίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Σάββας, Σαλαγιάννης και Βυζηργιαννάκης.

  

   

   

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ισοπαλίες στους Παίδες και τους Παμπαίδες ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΙΣΟΠΑΛΑ αναδείχθηκαν τα τμήματ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ισοπαλίες στους Παίδες και τους Παμπαίδες ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΙΣΟΠΑΛΑ αναδείχθηκαν τα τμήματ Rating: 0
scroll to top