Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 3, 2016 10:49 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Λύγισε στο τέλος!…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

 ΛΥΓΙΣΕ στο τέλος ο Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας της Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, ο αγαπημένος μας σύλλογος 5Χ5, γνώρισε εντός έδρας ήττα, χθες το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2016 στο κλειστό του Εσπέρου, από τον όχι καλύτερό του Αδέσποτο Αθηνών, με 4-2, ο οποίος, πάντως, τείνει να γίνει ο κακός δαίμονας των «γαλάζιων» για την περίσταση Καλλιθεατών, καθώς σε τρεις επισκέψεις του από πέρσι, μετρά ισάριθμες νίκες!!!

Παρά τις πολλές απουσίες, καθώς στον αγωνιστικό χώρο παρατάχθηκαν 7 μόλις «γαλάζιοι», με τον αρχηγό Παντελή Αμερικάνο να είναι ωσεί παρών, αφού ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε καθόλου και τον τερματοφύλακα Τσιβιλή να αγωνίζεται ως… επιθετικός, οι παίκτες του Vladan Zivkovic αγωνίστηκαν με πάθος, παρότι η αντίπαλη ομάδα είχε την πολυτέλεια των πολλών και συχνών αλλαγών, αφού προσήλθε στο γήπεδο με 15 παίκτες.

Παίζοντας και μαρκάρωντας σωστά τους αντίπαλους παίκτες, οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας ήταν αυτοί που πήραν την πρωτοπορεία στο σκορ, όταν στο 13ο λεπτό ο Τσιβιλής κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακάλης.

Οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να αμύνονται σωστά, να κάνουν συντήρηση δυνάμεων όποτε έπρεπε και «έκλεισαν» το ημίχρονο προηγούμενοι 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Καλλιθεάτες συνέχισαν να αγωνίζονται στο ίδιο μοτίβο, αλλά στο 22ο λεπτό της συνάντησης, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Τάσια.

Παρά την γρήγορη ισοφάριση όμως, οι γηπεδούχοι τρία λεπτά αργότερα πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ.

Εκμεταλευόμενοι στο έπακρο το γεγονός ότι ο Αδέσποτος έμεινε επί δίλεπτο με 4 παίκτες, καθώς στο 25ο λεπτό αποβλήθηκε ο Νίνος, πίεσαν και ευτύχησαν να δουν τον Κωνσταντόπουλο των φιλοξενουμένων, σε προσπάθεια να διώξει την μπάλα, να την στέλνει τελικά στα δίχτυα της ομάδος του.

Η χαρά για την ομάδα της πόλης μας, δυστυχώς όμως, δεν κράτησε πολύ. Στο 30ό λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα, με τέρμα που σημείωσε ο Σκιάνης. Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Τάσιας και πάλι, διαμόρφωσε ο 3-2 υπέρ της ομάδος του, τέρμα που πανηγυρίστηκε και αυτό έξαλλα από τους αρκετούς φίλους του σωματείου που παραβρέθηκαν στο κλειστό του Εσπέρου.

Ο αγώνας είχε, πλέον, διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς η κούραση ήταν εμφανέστατη στους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι πάντως, προσπάθησαν για την ισοφάριση, πέρασαν και 5ο παίκτη στη θέση του έξοχου τερματοφύλακα Τσίπρα, που πραγματοποιήσε ορισμένες δύσκολες και θεαματικές επεμβάσεις, οι οποίες χειροκροτήθηκαν ακόμη και από τους φίλους του Αδέσποτου, αλλά ένα λεπτό πριν από την λήξη, είδαν τον Αναγνόπουλο να «κλέβει» την μπάλα από τον Μπακάλη και να πετυχαίνει, σε κενή εστία, ένα από τα πιο εύκολα τέρματα της καριέρας του.

Από τον Ολυμπιακό Καλλιθέας και οι 7 τελικά που αγωνίστηκαν, καθώς στο ημίχρονο προσήλθε στο  γήπεδο και ο Καζιάνης, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και παρότι είχαν αριθμητικό μειονέκτημα στις αλλαγές, έπαιξαν στα ίσα τους αντιπάλους και για τα πρώτα ¾ του αγώνα ήταν πλήρως ανταγωνιστικοί. Αναμφισβήτητα, με τις κατάλληλες προσθήκες, αλλά και τις επιστροφές και των υπολοίπων παικτών του ρόστερ, οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας θα κάνουν μία ακόμη αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα που μόλις ξεκίνησε.

Από τους φιλοξενούμενους, που πέτυχαν μια πανάξια και δίκαιη νίκη, καλύτερος παίκτης τους ήταν σίγουρα οι οπαδοί τους, οι οποίοι, με καθόλα υποδειγματικό τρόπο, ενίσχυσαν την ομάδα τους και της έδωσαν ώθηση για τη νίκη. Από τους αγωνιζόμενους, καλύτερος ήταν ο διπλός σκόρερ Τάσιας.

Οι 7 παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας 5Χ5, που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν οι Τσίπρας, Τσιβιλής, Γκούζιας, Βλάχος, Μπακάλης, Δερτιλής και Καζιάνης, ενώ ο αρχηγός Παντελής Αμερικάνος, δεν αγωνίστηκε, όπως προαναφέραμε, λόγω τραυματισμού.

   

   

   

   

   

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Λύγισε στο τέλος!... ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΥΓΙΣΕ στο τέλος ο Ολυμπιακός Καλλιθέας. Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Λύγισε στο τέλος!... ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΥΓΙΣΕ στο τέλος ο Ολυμπιακός Καλλιθέας. Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής Rating: 0
scroll to top