Τρίτη , 30 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 10, 2016 1:50 μμ A+ / A-

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φτωχή η συγκομιδή βαθμών

ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Α.

ΦΤΩΧΗ ήταν η συγκομιδή βαθμών το χθεσινό Σαββατοκύριακο 8 & 9 Οκτωβρίου 2016, για τα τμήματα Υποδομής του Φοίνικα Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, τα αυριανά μεγάλα αστέρια, όχι μόνο του Φοίνικα, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους για τα Πρωταθλήματα Ακαδημιών, Παμπαίδων και Παίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών αντίστοιχα, σημείωσαν μία νίκη και δύο ήττες.

Αναλυτικότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου 2016 και για την 1η Αγωνιστική του 5ου Ομίλου, οι Ακαδημίες του Φοίνικα Καλλιθέας φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο Orion Club, από τον Π.Α.Σ. Αθηνών 1966, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 2-0.

Οι παίκτες των Μιχάλη Βλαχάκη και Διονύση Παπαδόπουλου, που ξεκίνησαν στον αγώνα, ήταν οι: Dervici, Paloka, Bici, Μιχαλιός, Σκουβαράς, Βολασάκος, Τραγάς, Ταυσάνογλου και Σπυράτος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Τσαλδάρης, Σουλτάνος και Κωνσταντινόπουλος.

Νωρίς χθες το πρωί της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2016, οι Παμπαίδες των «πράσινων» της πόλης μας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου, υποδέχθηκαν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Προμηθέα, τον οποίο κέρδισαν στα χαρτιά με 3-0, καθώς οι φιλοξενούμενοι προσκόμισαν Πιστοποιητικά Γεννήσεων και όχι Δελτία Ατομικών Στοιχείων, όπως απαιτούνταν. Έτσι, η ομάδα του Κώστα Μπεκιάρη πήρε μια άκοπη νίκη, ενώ αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι σε φιλικό αγώνα που ακολούθησε μεταξύ των δύο ομάδων, η Καλλιθεάτικη ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια με ευρύ σκορ.

Τέλος, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου, οι Παίδες αυτή τη φορά, φιλοξένησαν τον Πανθησειακό, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 1-0.

Οι αρχικοί 11 που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της παραλίας των Τζιτζιφιών, ήταν οι: Μπαλτάς, Hoxmaj, Ζάγκας, Καρατζάς, Σκόκοτας, Paloca, Τσιφρήκας, Kodhima, Janikowski, Παπαδόπουλος και Lazarev, ενώ αγωνίστηκε και ο Μουχτής.

Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα Ακαδημιών του Φοίνικα Καλλιθέας θα υποδεχθεί την ομάδα των Σουρμένων, η ομάδα Παμπαίδων θα φιλοξενηθεί από την Τερψιθέα, ενώ, τέλος,  η ομάδα Παίδων, θα φιλοξενηθεί από τη Νίκη Αλίμου.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Φτωχή η συγκομιδή βαθμών ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Α. ΦΤΩΧΗ ήταν η συγκομιδή βαθμών το ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Φτωχή η συγκομιδή βαθμών ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Α. ΦΤΩΧΗ ήταν η συγκομιδή βαθμών το Rating: 0
scroll to top