Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 25, 2016 1:55 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Άδικη ήττα στο τέλος!…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ

ΑΔΙΚΗ ήττα υπέστη προχθές το απόγευμα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2016, ο αγαπημένος μας Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, οι «κόκκινοι» της πόλης μας φιλοξενήθηκαν από τον Μινώταυρο στο ανοικτό Α.Κ. Μινώταυρου, από τον οποίο γνώρισε την ήττα, με τέρμα που σημειώθηκε 10 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα.

Οι «κόκκινοι» του Vladan Zivcovic, για 4ο συνεχόμενο αγώνα παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με ελλείψεις, αλλά και με πολλούς τραυματισμούς, καθώς σχεδόν και οι 7 που προσήλθαν, ήταν τραυματίες ή προέρχονταν από τραυματισμούς.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι ο αρχηγός της ομάδος Παντελής Αμερικάνος όταν μπήκε ως αλλαγή, δεν πρόλαβε να συμπληρώσει καλά – καλά δύο λεπτά συμμετοχής και αποσύρθηκε οριστικά στον πάγκο.

Παρόλα αυτά, οι Καλλιθεάτες έπαιξαν συντηρητικό μεν, αλλά καλό παιχνίδι και εύκολα ή δύσκολα, δεν έδιναν τη δυνατότητα στους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν καλή ευκαιρία, καθώς τα όποια σουτ επιχείρησαν, ήταν από μακρινή απόσταση και αποτέλεσαν εύκολη… λεία για τον πολύπειρο τερματοφύλακα των «κόκκινων» Παναγιώτη Τσίπρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και ο παίκτης – προπονητής της ομάδος, ο Vladan Zivcovic, ο οποίος έφερε ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας, ενώ ,παράλληλα, έδωσε τη δυνατότητα στους συμπαίκτες του να χάσουν ορισμένες καλές ευκαιρίες.

Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, οι γηπεδούχοι στις επιθέσεις τους προωθούσαν και τον τερματοφύλακά τους και 10 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, κατάφεραν να «κλέψουν» το τρίποντο της νίκης, με τέρμα που σημείωσε ο  Δράμης.

Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν καθόλα εφικτός για την αγαπημένη μας ομάδα Σάλας, αλλά, δυστυχώς, οι «κόκκινοι» αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο περίλυποι για την απρόσμενη ήττα που υπέστησαν, καθώς αν και τραυματισμένοι και κουρασμένοι, κατέθεσαν όλες τους δυνάμεις στο γήπεδο.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ Α.Ο. (Νικολακόπουλος Δ.): Κοσμάς, Ντάβρης, Παπακώστας, Μαρκουράκης, Διαμαντόπουλος, Δράμης, Καραγκούνης, Ρηνάκης, Χ. Ελ Σαγέντ, Κοκοτσάκης, Πετρόπουλος, Σ. Ελ Σαγέντ.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσίπρας, Γκούζιας, Βλάχος, Δερτιλής, Πανταλέων, Zivkovic, Αμερικάνος, Τσιβιλής.

Την επόμενη αγωνιστική (5η), ο Ολυμπιακός Καλλιθέας θα φιλοξενηθεί από την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων.

01 

  

  

  

  

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Άδικη ήττα στο τέλος!... ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΑΔΙΚΗ ήττα υπέστη προχθές το απόγευμα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2016, ο αγαπημένο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Άδικη ήττα στο τέλος!... ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΑΔΙΚΗ ήττα υπέστη προχθές το απόγευμα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2016, ο αγαπημένο Rating: 0
scroll to top