Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 24, 2016 2:05 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μεγάλη Νίκη στο τέλος!…

ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ Ο ΑΝΔΡΕΑΚΕΝΑΣ ΣΤΟ 90’

foinaeaigΜΕΓΑΛΗΣ βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας, σημείωσε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2016, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τσικριτέα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, υποδέχθηκαν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών την Αθλητική Ένωση Αιγάλεω, την οποία νίκησαν με 2-1, με ανατροπή και με το δεύτερο τέρμα να σημειώνεται στο τέλος της συνάντησης.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Καλλιθεάτες μπήκαν μουδιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους και στο 24ο λεπτό της συνάντησης, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με εκτέλεση φάουλ του τερματοφύλακα  Μανώλικα (!!!).

Το σκορ αυτό παρέμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι «πράσινοι» της πόλης μας απλά άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί και έτσι στο 54ο λεπτό της συνάντησης, ο Δημόπουλος με κεφαλιά, διαμόρφωσε το 1-1 για την αγαπημένη μας ομάδα.

Σε ένα ματς που είχε ελάχιστες φάσεις προς τις δύο εστίες, το ισόπαλο αποτέλεσμα θα φαινόταν το δικαιότερο, αλλά στο 90ό λεπτό της συνάντησης, το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, ο Γιάννης Ανδρεάκενας, χρίσθηκε σκόρερ και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των λίγων, αλλά πάντοτε πιστών φίλων της ομάδας, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ του Φοίνικα Καλλιθέας.

Η νίκη αυτή, όπως ήρθε, αποκτά σίγουρα μεγάλη σημασία, καθώς οι «πράσινοι» της πόλης μας, όχι μόνο ρέφαραν την ήττα που υπέστησαν την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά τονώθηκαν και ψυχολογικά, ενόψει και των προσεχών δύσκολων αγώνων στο Πρωτάθλημα.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Τσαπανίδης, Μαξακούλης, Gelashvili, Χριστοφοράκης, Δημόπουλος, Τσαμποδήμος (89’ Κότσιφας), Ερζουμπουλίδης, Λουπίδης, Ανδρεάκεας, Καλαϊτζίδης (90’ Μαστρογιαννόπουλος).

Στον πάγκο: Παπανικολάου, Ιάκωβος, Kaso.

Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ (Γ. Βέρρας): Μανώλικας, Νιώρας, Μίχας, Κόκαρης, Γεωργακόπουλος, Βέρρας, Μπούσης, Αλεξόπουλος (61’ Αποστολάκης), Αναγνωστόπουλος (46’ Πλατανίτης), Παπανικολάου (70’ Πιστόλης), Σκορδίλης.

Στον πάγκο: Δούλιογλου, Λιόντος, Κοπανάς, Σιόζιος.

Την επόμενη αγωνιστική (5η), η ομάδα της καρδιάς μας, που βρίσκεται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς, θα φιλοξενηθεί από τη 2η στον βαθμολογικό πίνακα Νέα Σμύρνη, στο γήπεδο Καλαμακίου.

  

  

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μεγάλη Νίκη στο τέλος!... ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ Ο ΑΝΔΡΕΑΚΕΝΑΣ ΣΤΟ 90’ ΜΕΓΑΛΗΣ βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας, σημείωσε, χθες το μεση Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μεγάλη Νίκη στο τέλος!... ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ Ο ΑΝΔΡΕΑΚΕΝΑΣ ΣΤΟ 90’ ΜΕΓΑΛΗΣ βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας, σημείωσε, χθες το μεση Rating: 0
scroll to top