Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 18, 2016 5:10 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Η πρώτη ήττα!…

ΣΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ

 ΤΗΝ πρώτη του ήττα στο Πρωτάθλημα, γνώρισε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 16 Οκτωβρίου 2016, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Οι «πράσινοι» της πόλης μας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Ρουφ από τον Κεραμεικό, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 2-0.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, στον συγκεκριμένο αγώνα δεν έπιασαν καθόλου καλή απόδοση και με δύο πέναλτι που παραχώρησαν, έδωσαν τη δυνατότητα, πρώτα στον Αλέξανδρο Κολάγκι στο 33ο λεπτό και έπειτα στον Ματθαίο Φάλαγγα, στο 67ο λεπτό της συνάντησης, να ευστοχήσουν και να δώσουν το τρίποντο της νίκης στην ομάδα τους.

Ευχόμαστε ο συγκεκριμένος άτυχος αγώνας να αποτελεί παρένθεση και μόνο και στην επόμενη αγωνιστική (4η) ο αγαπημένος μας Φοίνικας να επανέλθει στις επιτυχίες κόντρα στην ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αιγάλεω, την οποία θα φιλοξενήσει την προσεχή Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, στις 12 το μεσημέρι, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Α.Ε. (Νίκος Τσαπρούνης): Τεπελένα, Τζουγανάτος, Αλ-Κενάρης, Γιάνκολο, Μακρυπούλιας, Κάτρης (80’ Καψάλης), Τζέτζιας (87’ Ψυχογιός), Ζαφειράκος, Αλ. Κολάγκι, Πετούα (83’ Γριτσώνης), Φάλαγγας.

Στον πάγκο ήταν και οι Τσαρούχας, Κυριακόπουλος, Παντίσκος και Μ. Κολάγκι.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης, Ιάκωβος (19’ Πούλλας), Χριστοφοράκης, Ερζουμπουλίδης, Λουπίδης, Μπαταλίδης (74’ Μαστρογιαννόπουλος), Δημόπουλος, Gelashvili, Ανδρεάκενας, Κότσιφας (41’ Prifti). Στον πάγκο ήταν και οι Kaso, Παπανικολάου, Τσαμποδήμος και Τσαπανίδης.

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η πρώτη ήττα!... ΣΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ ΤΗΝ πρώτη του ήττα στο Πρωτάθλημα, γνώρισε το μεσημέρι της περασμένης Κυρ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η πρώτη ήττα!... ΣΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ ΤΗΝ πρώτη του ήττα στο Πρωτάθλημα, γνώρισε το μεσημέρι της περασμένης Κυρ Rating: 0
scroll to top