Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 18, 2016 4:25 μμ A+ / A-

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Βαριές ήττες το Σάββατο

ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

 ΒΑΡΙΕΣ ήττες γνώρισαν, το περασμένο Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, τα τμήματα Υποδομής του Φοίνικα Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο χρονικά αγώνα, αυτό για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Πρωταθλήματος Παίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, ο Φοίνικας Καλλιθέας γ φιλοξενήθηκε στις 11 το πρωί του Σαββάτου από τη Νίκη Αλίμου στο γήπεδο Καλαμακίου και γνώρισε την ήττα με το ευρύ 5-0.

Τα τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Λαντζούνης (στο 41’ και στο 50’), ο Καραβάς στο 60’ και ο Αποστολόπουλος στο 69’, ενώ στο 46ο λεπτό, ο Βυζηργιαννάκης των «πράσινων» της πόλης μας, με αυτογκόλ είχε διαμορφώσει το 0-2.

Η «πράσινη» ομάδα αγωνίστηκε με τους Μπαλτά, Paloka, Φιλάι, Σκόκοτα, Καρατζά, Βυζηργιαννάκη, Hoxmat, Τσιφρήκα, Rakishtenciev, Παπαδόπουλο και Soliman, ενώ αγωνίστηκαν και οι Kodhima, Ζάγκας και Κιττές.

Στον δεύτερο χρονικά αγώνα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών, η ομάδα του Φοίνικα φιλοξενήθηκε από την Τερψιθέα στο γήπεδό της, από την οποία γνώρισε την ήττα με 3-0.

Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ρήγας, Καρατζένης και Σωτηρίου.

Οι «πράσινοι» της πόλης μας παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τους Bunaj, Τόλη, Μποτώνη, Κεφαλωνίτη, Μετήρτικα, Παπαδούλη, Tarja, Πλοιαρχόπουλο, Μαρουγκά, Lazarev και Prifti, ενώ αγωνίστηκαν και οι Αργυριάδης, Gjoni, Βυζηργιαννάκης και Πόντζης.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Βαριές ήττες το Σάββατο ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΒΑΡΙΕΣ ήττες γνώρισαν, το π ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Βαριές ήττες το Σάββατο ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΒΑΡΙΕΣ ήττες γνώρισαν, το π Rating: 0
scroll to top