Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 18, 2016 7:16 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νικητής στο τοπικό ντέρμπι!…

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ του νίκη σημείωσε, για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας της Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, ο αγαπημένος μας Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, φιλοξένησε στο κλειστό του Εσπέρου τον συντοπίτη Πρωταθλητή, τον οποίο νίκησε με 4-2, σε έναν αγώνα που είχε ένταση, πάθος, πέναλτι, αποβολή, χαμένες ευκαιρίες και ωραία τέρματα.

Οι «μπλε» για την περίσταση παίκτες του Vladan Zivkovic, μπήκαν πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν πολλά μακρινά σουτ προς την εστία του Τσίπρα, στο 5o λεπτό της συνάντησης άνοιξαν το σκορ, με καταπληκτικό τέρμα που σημείωσε ο παίκτης – προπονητής του Ολυμπιακού.

Η χαρά των γηπεδούχων δυστυχώς, δεν κράτησε πολύ, παρά μόνο για έξι λεπτά, καθώς στο 11ο λεπτό, ο Βατικιώτης των φιλοξενουμένων, έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 17ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με 2-1, με τέρμα που σημείωσε ο Τσιάμαλος. Το 2-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο περισσότερο ορεξάτες και πρόσφεραν ωραίο θέαμα στους λιγοστούς φίλους τους που παραβρέθηκαν στην εξέδρα του κλειστού του Εσπέρου.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο Kisishvili των φιλοξενουμένων, διαμόρφωσε το 2-2, δίνοντας έτσι περισσότερο σασπένς στον αγώνα.

Οι χαμένες ευκαιρίες άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη, οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο καταπληκτικός στον συγκεκριμένο αγώνα, Τσίπρας, ενώ τα φάουλ άρχισαν να γίνονται τακτικότερα, με τον Πρωταθλητή, στο 31ο λεπτό της συνάντησης να φτάνει πρώτος τα 6 στο ημίχρονο και να δίνει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό – ο οποίος έμεινε στα 5 – να εκτελέσει πέναλτι.

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο αρχηγός των «κόκκινων» της πόλης μας, Παντελής Αμερικάνος, ο οποίος με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ναστούλη διαμορφώνοντας, έτσι, το 3-2 υπέρ της ομάδος του.

Στο 37ο λεπτό, οι παίκτες του Vladan Zivkovic έμειναν για τα δύο επόμενα λεπτά με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπακάλης για λανθασμένη αλλαγή και επομένως για αντικανονική είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «κόκκινοι», παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο, παίζοντας υποδειγματική άμυνα, δεν άφησαν κανέναν περιθώριο στον φιλοξενούμενο Πρωταθλητή να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή, καθώς στο δίλεπτο αυτό, οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν μόνο ένα σουτ προς την εστία του Τσίπρα και αυτό από μακρινή απόσταση.

Ο χρόνος «κυλούσε», πλέον, αργά αλλά και βασανιστικά υπέρ του Ολυμπιακού και ενώ οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης πίεσαν ακόμη και με την προώθηση του τερματοφύλακά τους για την ισοφάριση, σε μία κόντρα επίθεση, ο Τσιάμαλος έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο μετά το κέντρο και προς την εστία των αντιπάλων του και με πλασέ στην κενή εστία, διαμόρφωσε το τελικό 4-2 υπέρ της αγαπημένης μας ομάδας Σάλας, ένα δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη του αγώνα.

Το σφύριγμα της λήξης από τον 1ο διαιτητή Κ. Κομματά (με 2η την Ο. Κολοκυθά και χρονομέτρη τον Π. Ντάλα), βρήκε τους παίκτες του Vladan Zivkovic να πανηγυρίζουν την 1η τους νίκη στο Πρωτάθλημα και μάλιστα επί του συμπολίτη Πρωταθλητή, από τον οποίο την περσινή περίοδο είχαν χάσει και στους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσίπρας, Γκούζιας, Μπακάλης, Βλάχος, Τσιάμαλος, Δερτιλής, Πανταλέων, Zivkovic, Αμερικάνος, Καζιάνης, Τσιβιλής.

Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Ναστούλης, Sulovari, Ματσαγκούρας, Α. Τόμασεν, Κανέλλος, Λάμπρου, Κοντοβουνήσιος, Σκέντο, Μαρούσης, Παυλίδης, Βενετίου, Kisishvili, Μητσάκος, Βατικιώτης.

Την επόμενη αγωνιστική (), ο Ολυμπιακός Καλλιθέας θα φιλοξενηθεί, το απόγευμα (17:00) της  Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2016, στο ανοικτό  του Α. Κ. Μινώταυρου (Υψηλάντου 3, Ταύρος), από την Β’ ομάδα του Μινώταυρου.

 

  

  

  

  

  

 

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Νικητής στο τοπικό ντέρμπι!... ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ του νίκη σημείωσε, γι Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Νικητής στο τοπικό ντέρμπι!... ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ του νίκη σημείωσε, γι Rating: 0
scroll to top