Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Σεπτέμβριος 19, 2016 1:22 μμ A+ / A-

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Αγιασμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

 ΜΕ ΚΑΘΕ επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2016, ο Αγιασμός των ποδοσφαιρικών τμημάτων Υποδομής του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Το γήπεδο, που βρίσκεται στο πάρκο Σταύρος Νιάρχος στις Τζιτζιφιές, «πλημμύρισε» από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, από γονείς και κηδεμόνες, αλλά και από πολλούς επισήμους, μεταξύ των οποίων παρέστησαν, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος  του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, η Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κορίνα Δαμουλιάνου, Νατάσα Αδαμοπούλου, Κωνσταντίνος Κόκουλος και Ανέστης Φωτόπουλος.

Μετά το πέρας του πατροπαράδοτου Αγιασμού, λαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, τον λόγο η επί σειρά ετών Αναπληρώτρια Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Κα Βάσω Μαργαρίτη, αφού πρώτα ευχήθηκε μια καλή αγωνιστική χρονιά, με δύναμη και υγεία και ιδιαιτέρως στα παιδιά, τους τόνισε, ότι πρώτα και πάνω από όλα, χρειάζονται τη δύναμη της Γνώσης με τις παράλληλες και καλές επιδόσεις και στο σχολείο και στον αθλητισμό.

Με τη σειρά του, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, κάλεσε τους νεαρούς αθλητές «να απολαύσουν αυτό που κάνουν, με πάθος και ανεμελιά και να βοηθήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του».

Η πρώτη φωτογραφία είναι από το facebook της Δημοτικής Παράταξης « Όλα για την Καλλιθέα μας» και η 2η, είναι απεσταλμένη από τον κ. Λάζαρο Λασκαρίδη.

  

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Reviewed by on . Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Αγιασμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΜΕ ΚΑΘΕ επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Αγιασμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΜΕ ΚΑΘΕ επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου Rating: 0
scroll to top