Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

Σεπτέμβριος 1, 2023 12:03 μμ A+ / A-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

Στην τελική ευθεία για τον 4ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (ΕΩΣ ΤΙΣ 10/09), ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ 17/9/2023

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ για το 4ο Kallithea Half Marathon, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, συνεχίζονται δυναμικά και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023!.

Οι διοργανωτές περιμένουν όλες και όλους, να τρέξετε μαζί για χρονιά στην υπέροχη διαδρομή μέσα και γύρω από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Κ.Π.Ι.Σ.Ν.) δίπλα στη θάλασσα, με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Νερού!.

Ο Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας, μετά από 3 χρονιές, έχει γίνει, πλέον, ένας από τους αγαπημένους αγώνες του δρομικού κινήματος, ενώ θα πρέπει να τονιστεί το γεγονός ότι αποτελεί και ένα πολύ δυνατό τεστ για όσους πρόκειται να συμμετάσχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Εκτός από τη διαδρομή των 21,1km, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των 10km και 5km, αλλά και ο παιδικός αγώνας 2,5km.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, είτε μέσα από το www.kallitheahalf.gr,είτε στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 17:30 έως 19:30.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ Reviewed by on . ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ Στην τελική ευθεία για τον 4ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (ΕΩΣ ΤΙΣ 10/09), ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ Στην τελική ευθεία για τον 4ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (ΕΩΣ ΤΙΣ 10/09), ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝ Rating: 0
scroll to top